Kommunerne skal ikke forvente flere penge fra staten

28. september 2015 Sundeved

Den står i den grad på økonomisk smalkost, når regeringen tirsdag præsenterer sit længe ventede udspil til næste års finanslov. Og dermed kan kommunerne ikke vente den store hjælp fra Christiansborg, når der skal findes penge til pengede basale opgaver.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er nemlig endnu færre penge til rådighed end hidtil bebudet, og derfor lægger Venstre nu op til yderligere stramninger af det nationale budget på to milliarder kroner.

Det er budskabet fra finansminister Claus Hjort Frederiksen.

I Sønderborg er fremtidens økonomi meget afhængig af, hvor mange eller få kroner, der kommer fra Christiansborg.

Som det ser ud lige nu, så er der to millioner færre kroner til ældre – og her krydser formanden for Seniorudvalget, Preben Storm, fingre for, at Dansk Folkeparti lever op til valgløfterne, så ældreområdet ikke forringes.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. juni 2021 KV21, Sønderborg

Venstre og Konservative besøger landbrug

21. juni 2021 KV21

I dag, mandag, besøger Konservative og Venstre i Sønderborg landmand Jens Lei og Jack Nielsen fra DroneVic til en markvandring/overflyvning og snak om, hvordan et højteknologisk dansk landbrug ser ud i dag og i fremtiden. Besøget vil også fokusere på, hvordan vi kan sikre, at både vores teknologiske uddannelser på Alsion og vores stærke landbrugsskole […]

Læs mere...