Kommunerne tolker 225 timers-reglen meget forskelligt

6. december 2016 Uddannelse
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Der er stor forskel på, hvordan kommunerne håndterer de skærpede krav til ledige, som blev vedtaget i forbindelse med den omdiskuterede aftale om kontanthjælpsloftet.

Det fremgår af en ny opgørelse fra Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, som indgår i et svar til Folketingets Beskæftigelsesudvalg.

En ekspert i socialret vurderer, at de store forskelle udgør et stort problem for retssikkerheden.

“Der er simpelthen for store udsving til, at det alene kan være forårsaget af den demografiske sammensætning. Det skaber en meget stor usikkerhed for den enkelte,” siger Nina von Hielmcrone, der er lektor ved Juridisk Institut på Aalborg Universitet.

Artiklen fortsætter under annoncen

I nogle kommuner er mellem 65 0g 79 procent fritaget fra 225-timers reglen, mens Sønderborg ifølge Altinget er mellem de kommer, hvor imellem 15 og 44 procent, der er fritaget.

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 66)

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juni 2022 Augustenborg, Erhverv

Nyd et godt glas vin og aftensolen på terrassen ved Augustenborg_Project

29. juni 2022 Augustenborg

På fredag åbnes dørene til den splinternye vinbar, A_Terracce, hos Augustenborg_Project på Palævej i Augustenborg, hvor franske sommeliers er klar til at guide gæsterne frem til de allerbedste smagsoplevelser. “I den kommende weekend gør vi ekstra meget ud af franske vine og det skyldes selvfølgelig, at Tour de France kommer til Sønderborg og fremover handler […]

Læs mere...