Koncert: Danfoss Orkestret mindes Bitten og Mads Clausen

22. august 2016 Sundeved

På lørdag  kl. 15.00 giver Danfoss Orkestret koncert på Sønderborg Teater. En koncert, hvor Bitten og Mads Clausen mindes med smukke toner og melodier.

Per Nielsen er med som gæstesolist.

Det er ikke helt tilfældigt, at Danfoss Orkestret har valgt netop den 27. august til sin mindekoncert for Bitten Clausen, som vi jo desværre måtte tage afsked med tidligere i år. Den 27. august er nemlig også dagen, der markerer, at det er 50 året for Mads Clausens død, skriver Danfoss Orkestret i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det har Danfoss Orkestret i samråd med familien Clausen ønsket at markere med en koncert på Sønderborg Teater. Det bliver ikke en typisk mindekoncert, for det bliver en koncert med de sædvanlige glade og festlige toner fra Danfoss Orkestret. Præcis som Mads Clausen havde tænkt det, da han i 1953 tog initiativ til at oprette et fabriksorkester i forbindelse med, at medarbejder nr. 1.000 netop var blevet ansat.

Billetter til koncerten kan hentes HER

Artiklen fortsætter under annoncen

Der vil være unummererede til koncerten.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Kom tæt på krimidronningen Sara Blædel når hun besøger Brecklings Bogcafé

5. februar 2023 Kultur

Allan Breckling har sat Sara Blædel – Danmarks kvindelige krimiforfatter nummer ét – på plakaten til den næste udgave af Brecklings Bogcafé, som finder sted i Sønderborghus onsdag den 1. marts fra klokken 19. “Når jeg får besøg af Sara Blædel igen, så er det på opfordring fra flere kvindelige krimilæsere og jeg er glad […]

Læs mere...