Koncert: Danfoss Orkestret mindes Bitten og Mads Clausen

22. august 2016 Sundeved Skrevet af: Ole Kæhler

På lørdag  kl. 15.00 giver Danfoss Orkestret koncert på Sønderborg Teater. En koncert, hvor Bitten og Mads Clausen mindes med smukke toner og melodier.

Per Nielsen er med som gæstesolist.

Det er ikke helt tilfældigt, at Danfoss Orkestret har valgt netop den 27. august til sin mindekoncert for Bitten Clausen, som vi jo desværre måtte tage afsked med tidligere i år. Den 27. august er nemlig også dagen, der markerer, at det er 50 året for Mads Clausens død, skriver Danfoss Orkestret i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det har Danfoss Orkestret i samråd med familien Clausen ønsket at markere med en koncert på Sønderborg Teater. Det bliver ikke en typisk mindekoncert, for det bliver en koncert med de sædvanlige glade og festlige toner fra Danfoss Orkestret. Præcis som Mads Clausen havde tænkt det, da han i 1953 tog initiativ til at oprette et fabriksorkester i forbindelse med, at medarbejder nr. 1.000 netop var blevet ansat.

Billetter til koncerten kan hentes HER

Artiklen fortsætter under annoncen

Der vil være unummererede til koncerten.

23. februar 2024 Nordborg, Samfund

Skolebørn kom på visit til gallafesten på Tangshave

23. februar 2024 Nordborg

De ældre på Tangshave Bo- og Aktivitetscenter fejrede fredag, at det er 20 år siden, centret blev indviet, en indvielse hvor Bitten Clausen også deltog. Det var den 12. december 2003, de ældre flyttede fra det tidligere plejehjem til Tangshave og den 23. februar 2004 rykkede ledelsen ind og derfor var indvielsen den 23. februar. […]

Læs mere...