Koncert: Danfoss Orkestret mindes Bitten og Mads Clausen

22. august 2016 Sundeved

På lørdag  kl. 15.00 giver Danfoss Orkestret koncert på Sønderborg Teater. En koncert, hvor Bitten og Mads Clausen mindes med smukke toner og melodier.

Per Nielsen er med som gæstesolist.

dk/wp-content/uploads/2014/01/IMG_5920-297×300.jpg” alt=”John Frederiksen dirigerer Danfoss Orkestret gennem Mindekoncert.” width=”297″ height=”300″ /> John Frederiksen dirigerer Danfoss Orkestret gennem Mindekoncert.

Det er ikke helt tilfældigt, at Danfoss Orkestret har valgt netop den 27. august til sin mindekoncert for Bitten Clausen, som vi jo desværre måtte tage afsked med tidligere i år. Den 27. august er nemlig også dagen, der markerer, at det er 50 året for Mads Clausens død, skriver Danfoss Orkestret i en pressemeddelelse.

Det har Danfoss Orkestret i samråd med familien Clausen ønsket at markere med en koncert på Sønderborg Teater. Det bliver ikke en typisk mindekoncert, for det bliver en koncert med de sædvanlige glade og festlige toner fra Danfoss Orkestret. Præcis som Mads Clausen havde tænkt det, da han i 1953 tog initiativ til at oprette et fabriksorkester i forbindelse med, at medarbejder nr. 1.000 netop var blevet ansat.

Billetter til koncerten kan hentes HER

Der vil være unummererede til koncerten.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 47)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 57)

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Iskonditoriet har brug for hurtig hjælp for at vinde titlen: Danmarks Bedste Ishus

14. april 2021 Erhverv

I afstemningen, som Opdag Danmark har lavet for at kåre Danmarks Bedste Ishus, ligger Fjellerup Vaffelbageri klart i spidsen med 4570 stemmer og Iskonditoriet i Sønderborg er nummer to med 3817 stemmer. Konkurrencen slutter i dag, onsdag klokken 16 – så er du fan af Sønderborgs Iskonditoriet, så har du frem til klokken 16 til […]

Læs mere...