Koncert i Café Kjukken og kunstudstillinger i MultiKulturhuset

10. maj 2022 Kultur
Lunau & Sund +Hjorth. Pressefoto: Ard Jongsma
Lunau & Sund +Hjorth. Pressefoto: Ard Jongsma

Den 25. maj byder Café Kjukken –  i samarbejde med Sønderjyllands Kunstskole – på en helt speciel og stemningsfyldt oplevelse, når musikgruppen Lunau & Sund + Hjorth besøger Sønderborg. Musikken er en smuk blanding af folk/indiepop/singersongwriter stående på ryggen af den nordiske sangskrivertradition, skriver Kunstskolen.

Gruppens faste medlemmer er Trine Lunau og Peter Sund. Denne gang akkompagneres de af Palle Hjorth, der har spillet i mange store bands, men nok er mest kendt for at spille i Savage Rose.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er mulighed for at nyde et par gode snitter fra Café Kjukken kl. 18.30 inden koncerten går i gang kl. 19:30.

Man kan læse mere og købe billet via Kunstskolens hjemmeside, kunstskolen.sonderborg.dk

Samme dag, som koncerten med Lunau & Sund + Hjorth spilles, er der også fernisering på hele to udstillinger i MultiKulturhuset: Talentholdenes ungBGK og BGK’s afgangsudstilling og afslutningsudstillingen for Kunstskolens aftenhold.

Begge udstillinger åbnes sammen med dimissionen for talentholdene i MultiKulturhusets store sal kl. 17.00 og alle er velkommen til at deltage.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. maj 2022 112, Sydals

Ild i varebil på Kegnæsvej

27. maj 2022 112

I dag, fredag, klokken cirka 13 blev der ringet 112 og Sydals Frivillige Brandværn kørte til Kegnæsvej, hvor der var ild i en varebil. “Branden fik de frivillige brandmænd hurtigt slukket og fordi der var risiko for, at føreren af bilen har fået røg, så tilkaldte vi en ambulance, så han kunne blive tjekket”, siger […]

Læs mere...