Koncert med både ORM og EYES

8. november 2020 Kultur
Orm. Pressefoto fra Naya Buch
Orm. Pressefoto fra Naya Buch

På fredag fra klokken 21 spiller ORM og EYES på Mejeriet.

Det bornholmske black metal-orkester ORM har netop udsendt deres andet album ‘Ir’ til en overvældende modtagelse af publikum og medier verden over.

Med ‘Ir’ har ORM skabt et sortmetallisk mesterværk, som både taler ind i black metallens tradition og rækker ud over den med sin almenmenneskelige fortælling og gribende, kompromisløse musikalitet, skriver Mejeriet.

ORM har med ‘Ir’ konsolideret deres status som et af scenens fremmeste orkestre, hvilket afspejles i de fremragende internationale anmeldelser, som albummet har modtaget.

Artiklen fortsætter under annoncen

Live er ORM en ustoppelig naturkraft, der med en uhørt sonisk og visuel styrke leverer en oplevelse ud over det sædvanlige, hvilket et eksalteret publikum bevidnede ved bandets nylige udsolgte releaseshow i København.

EYES

EYES er et metallisk hardcore band med dybe rødder i den Københavnske undergrund.

Bandet består af tidligere og nuværende medlemmer af Hexis, LLNN, TELOS og Mass Worship. EYES har et kontrastfyldt udtryk, med kaotisk og hvirvlende guitar, tung rytmesektion og emotiv lyrik.

Artiklen fortsætter under annoncen

En ‘no nonsense-tilgang’ til musikken, udgør grundstenene for EYES’ bekendte, men anderledes tag på genren.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
27. juli 2021 Samfund, Sønderborg

Turist i Sønderborg – med mormor som lokal guide

27. juli 2021 Samfund

Lige nu er der rigeligt at se til på Sønderborg Camping, hvor alle pladserne er optaget. “De fleste af vores gæster er danskere, men der er også lidt tyskere – og så er hollænderne begyndt at komme”, siger Steffen Deleuran fra Sønderborg Camping. To af gæsterne er kæresteparret Sidsel Trige Ebbesen og Andreas Gyldendal Bilstrup, […]

Læs mere...