Koncert med NDR-symfonikerne tæt på udsolgt

30. juli 2013 Kultur

Det er med at være hurtig på tasterne, hvis man vil nå at sikre sig en af de sidste billetter til koncerten 17. august i Koncertsalen Alsion. Maestro Herbert Blomstedt dirigerer NDR symfonikerne i værker af Brahms.

På nuværende tidspunkt tre uger før koncerten er der kun en håndfuld billetter tilbage i hver af de dyreste kategorier, mens chancerne er lidt bedre for billetter i billigste kategori på balkonen – med begrænset udsyn.

– Det er rigtig glædeligt for Sønderborg og for Alsion af to årsager. For det første drejer kombinationen af maestro og orkester sig om noget af det flotteste, man kan få. For det andet er der tale om rigtigt mange kulturturister af den type, der kører langt efter at få oplevelsen i koncertsal, der hører til Europas bedste, siger John Frederiksen, kulturchef i Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetter købes på www.sonderborgbilletten.dk.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. juni 2021 112, Sønderborg

Her er stilladset hvor en mand faldt igennem

14. juni 2021 112

På billedet ser man hullet i stilladset, som en mand mandag morgen faldt igennem. Stilladset står på den tidligere JF-grund ved Vølundsgade i Sønderborg. “Længere nede på stilladset sidder længebjælken, som er med til at sikre, at stilladset ikke rykker sig – og havde det rykket sig, så ville ikke blot en enkelt, men flere […]

Læs mere...