Koncert med NDR-symfonikerne tæt på udsolgt

30. juli 2013 Kultur

Det er med at være hurtig på tasterne, hvis man vil nå at sikre sig en af de sidste billetter til koncerten 17. august i Koncertsalen Alsion. Maestro Herbert Blomstedt dirigerer NDR symfonikerne i værker af Brahms.

På nuværende tidspunkt tre uger før koncerten er der kun en håndfuld billetter tilbage i hver af de dyreste kategorier, mens chancerne er lidt bedre for billetter i billigste kategori på balkonen – med begrænset udsyn.

– Det er rigtig glædeligt for Sønderborg og for Alsion af to årsager. For det første drejer kombinationen af maestro og orkester sig om noget af det flotteste, man kan få. For det andet er der tale om rigtigt mange kulturturister af den type, der kører langt efter at få oplevelsen i koncertsal, der hører til Europas bedste, siger John Frederiksen, kulturchef i Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetter købes på www.sonderborgbilletten.dk.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juni 2022 Samfund, Sønderborg

Risiko for skybrud mandag morgen og formiddag

27. juni 2022 Samfund

I det sønderjyske er de første lyn også blevet registreret – og det første skybrud kan være lige på trapperne, skriver TVs Vejret. Et lavtryk med tilhørende koldfront ligger på tværs af landet og giver i de tidlige morgentimer kraftige regnbyger i det jyske. Det giver risiko for kraftige tordenbyger, der kan være med skybrud. […]

Læs mere...