Koncert med NDR-symfonikerne tæt på udsolgt

30. juli 2013 Kultur

Det er med at være hurtig på tasterne, hvis man vil nå at sikre sig en af de sidste billetter til koncerten 17. august i Koncertsalen Alsion. Maestro Herbert Blomstedt dirigerer NDR symfonikerne i værker af Brahms.

På nuværende tidspunkt tre uger før koncerten er der kun en håndfuld billetter tilbage i hver af de dyreste kategorier, mens chancerne er lidt bedre for billetter i billigste kategori på balkonen – med begrænset udsyn.

– Det er rigtig glædeligt for Sønderborg og for Alsion af to årsager. For det første drejer kombinationen af maestro og orkester sig om noget af det flotteste, man kan få. For det andet er der tale om rigtigt mange kulturturister af den type, der kører langt efter at få oplevelsen i koncertsal, der hører til Europas bedste, siger John Frederiksen, kulturchef i Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetter købes på www.sonderborgbilletten.dk.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. september 2023 Samfund, Sønderborg

Kong Christian Xs Bro lukkes for al trafik

22. september 2023 Samfund

Sønderborg Kommune udfører det årlige eftersyn af Kong Christian Xs Bro og i den forbindelse spærres broen for al trafik. Lukningen sker onsdag den 27. september fra klokken 22.00 til torsdag den 28. september klokken 04.00 og gælder kørende trafik samt cyklister og gående, skriver Sønderborg Kommune. Der vil blive sat busser ind mellem togstationen […]

Læs mere...