Koncert med symfoniorkester og gymnasiekor

7. marts 2023 Kultur

Kom og få en unik oplevelse, når Sønderjyllands Symfoniorkester sammen med gymnasiekor fra Sønderborg Statsskole, Haderslev Katedralskole, Duborgskolen i Flensborg og A. P. Møllerskolen i Slesvig , opfører Karl Jenkins’ Stabat Mater.

I lighed med mange af Karl Jenkins’ øvrige værker forener han – også i dette værk – musikalsk inspiration fra vestlig symfonisk orkestertradition med forskellige etniske strengeinstrumenter og vokaltraditioner fra Mellemøsten, skriver symfoniorkestret i en pressemeddelelse

Artiklen fortsætter under annoncen

Koncerten ledes af dirigenten David Riddell – en kær ven af orkestret, der også dirigerede nytårskoncerterne tidligere på året. Til koncerten er der også to strålende solister, nemlig sangsolisten Francine Vis og oud-spilleren Maher Mahmoud.

Francine Vis har sunget en bred pallette af roller – fra den klassiske opera Carmen til Mathilde Wantenaars nykomponerede Song for the Moon på Nationaloperaen i Amsterdam.

Maher Mahmoud begyndte sin musikalske uddannelse som seks-årig ved at lære at spille på det arabiske oud-instrument. Han har sidenhen haft flere projekter indenfor forskellige stilarter, der dækker arabisk musik, jazz og klassisk orientalsk musik.

Artiklen fortsætter under annoncen

Koncerten spilles i Alsions koncertsal den 21. marts klokken 19:30.

Du finder billetter på orkestrets hjemmeside.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
28. marts 2023 Erhverv, Sønderborg

Signe Bramsen er ny skoleleder på Privatskolen Als

28. marts 2023 Erhverv

Det er med stor glæde i bestyrelsen, at vi kan annoncere Signe Bramsen som skoleleder, skriver Privatskolen Als i en pressemeddelelse. Signe Bramsen har siden 2020 været viceskoleleder og pædagogisk leder for Privatskolen Als og har forinden været afdelingsleder på Ahlmann-skolen og lærer på Broager Skole. På Privatskolen Als har Signe været back-up til skoleleder […]

Læs mere...