Konferencen ’Impact the Future’ tilbyder digital adgang grundet Corona

21. oktober 2020 Erhverv
Holdet bag Impact the Future-konferencen i Sønderborg
Holdet bag Impact the Future-konferencen i Sønderborg

Erhvervskonferencen ’Impact the Future’, som holdes den 11. november i koncertsalen i Alsion, har måtte tilbyde en digital adgang til arrangementet, da virksomhederne har været tilbageholdende med at købe billetter til konferencen.

Der er plads til 430 deltagere i Alsions koncertsal og ifølge arrangørerne, er der på nuværende tidspunkt solgt omkring 180 billetter og det er noget mindre end forventet:

”Grundet Corona-situationen har vi bemærket en tilbageholdenhed hos de lokale virksomheder, da virksomhederne har indført restriktioner for deres medarbejdere om deltagelse i større arrangementer og det er nok den væsentligste årsag til, at vi endnu ikke har fået fyldt koncertsalen op endnu,” siger Andreas Nielsen, projektleder hos ‘Impact the Future’ og fortsætter:

”Derfor har vi udviklet en digital adgangsbillet til dem der ikke kan eller må deltage fysisk til konferencen og disse billetter udbydes af vores mange samarbejdspartnere i hele verden, men lige nu har vi ikke et overblik over, hvor mange digitale adgangsbilletter vi har solgt,” fortæller Andreas Nielsen til SønderborgNYT.

Sønderborg Kommune har valgt at støtte konferencen med 250.000 kroner og arrangørerne vil i den kommende tid lancere en kampagne for at få flere til at tilmelde sig konferencen og målet er at få koncertsalen fyldt op:

”I samarbejde med Sønderborg Kommune starter vi nu en kampagne målrettet de lokale virksomheder og vores mål er, at salen skal fyldes op.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi vil, blandt andet, tilbyde attraktive billetpriser”, siger Andreas Nielsen der også fortæller, at hele byrådet er inviteret gratis med til konferencen.

Konferencen skal sætte fokus på at samle virksomheder, start-ups, borgere, byer og uddannelsesinstitutioner for at arbejde sammen om løsninger for at indfri FN’s 17 Verdensmål i 2030, der skal sikre en mere bæredygtig udvikling for både mennesker og planeten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Oprindeligt var målet 500 deltagere, hvor mindst 20 procent vil være et internationalt publikum.

Gruppen bag ‘Impact the Future’ konferencen tæller bl.a. Sissel Hansen som er opvokset i Sønderborg og har skabt den verdensomspændende bogserie ’Startup Guide’ og flere gange har været på EUs liste over Europas 50 mest indflydelsesrige iværksætterkvinder.

“Vi kommer med en masse erfaring, viden og passion for at skabe det mest indflydelsesrige projekt, men vi er samtidig meget ydmyge i forhold til, at vi ikke kan skabe det på egen hånd.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derfor håber vi nu på, at vi kan finde en række partnere, der vil være med til at præge indholdet og være medafsendere på ‘Impact the Futures’ verdensmål-agenda”, sagde Sissel Hansen i forbindelse med offentliggørelsen af programmet for konferencen.

Billetter til ‘Impact The Future’ konference er sat til salg på ‘Impact the Futures’ hjemmeside..

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
22. april 2021 Erhverv, Gråsten

Biogas: Kommunen vidste Nature Energy var i gang med at bygge i Kværs

22. april 2021 Erhverv

Tine Brodersen er med i gruppen ‘Nej tak til biogasanlæg i Kværs’ og hun undrer sig over, at Sønderborg Kommune ikke forlængst har stoppet biogas-byggeriet. Det skete først onsdag og det var efter at Miljø- og Fødevareklagenævnet havde fejet Sønderborg Kommunes miljøgodkendelse og VVM-tilladelse af bordet. “Det er jo ikke fordi, forvaltningen ikke har vidst, […]

Læs mere...