Konfirmanden kan blive kørt gratis i en Lamborghini Hurricane

Alaa Adil Omer med sin Lamborghini Hurricane. Bachs Foto
Alaa Adil Omer med sin Lamborghini Hurricane. Bachs Foto
13. april 2024 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Det er ikke alle familier, som har råd til at gøre en masse ud af det, når datteren eller sønnen skal konfirmeres. Nogle har mere end svært ved bare at få hverdagene til at hænge sammen.

“Økonomisk trængte familier i Sønderborg Kommune, som gerne vil have kørt deres konfirmand fra kirke, skal bare skrive en mail til os på [email protected]  – eller skrive en besked via Facebook – og så ser vi, om vi kan hjælpe”, siger ejeren af Trust Auto i Ragebøl, Alaa Adil Omer, til Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Når vi stiller en bil til rådighed, så er det, fordi vi synes, at konfirmander skal have en rigtig god dag – og kan det gøre dagen endnu bedre for konfirmanden at blive kørt i en Lamborghini Hurricane, som har 640 hk, så kan vi måske hjælpe”.

Alaa Odil Omer fortæller, at det er femte år i træk, at Trust Auto stiller bil til rådig for økonomisk trængte, som skal holde konfirmation.

“Og så er vi selvfølgelig med i den årlige julehjælp”.

21. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Skal Sønderborghus tages af salgslisten?

21. maj 2024 Kultur

I sommeren 2022 besluttede Byrådet at sætte en række kommunale bygninger til salg, så der kunne spares penge, men nu opfordrer forvaltningen til, at Byrådet tager to bygninger af salgslisten. Det drejer sig om Sønderborghus og også Riecks Arkæologiske Stensamling i Svenstrup. Forvaltningen har talt med bestyrelsen i Sønderborghus, der ikke ønsker at overtage bygningerne […]

Læs mere...