Konfirmand-Show: Laila Helt viser konfirmationskjoler frem i Alsion

26. september 2019 Erhverv

Brudekjoler Laila Helt i Gråsten holder et stort og inspirerede modeshow for 2020-konfirmander søndag den 20. oktober og det er i Alsion.

Brudekjoler Laila Helt satser i år stort på konfirmander og har derfor udvidet udvalget af konfirmationskjoler og tilbehør. Vi har konfirmander fra hele syd og Sønderjylland samt Fyn, og skyder 2020-konfirmationssæsonen i gang med et stort modeshow, efterfulgt af VIP-aftener i butikken for konfirmanderne. Vi har kjoler og buksedragte til alle slags piger og i alle størrelser fra størrelser fra 30 og op til 48. Vi har også fået et mærke, som laver konfirmationskjoler til plussize-piger.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg synes det er vigtig at vise, at uanset størrelse og type, så skal alle piger kunne finde en fin kjole og føle sig smukke på deres store dag” siger Laila Helt.

Til showet kan pigerne få inspiration til hele deres konfirmandlook.

“Vi viser de nye kjoler, buksedragte og tilbehør frem på modellerne på catwalken og konfirmanderne kan også få ideer til styling fra blandt andre frisør Didde by Duus og Stine fra Mobilsaksen, som laver flotte håropsætninger på modellerne”,siger Laila Helt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Helsam står for en flot make up og Vipholm viser aktuelle smykker på modellerne.

Til arrangementet, som koster 150 kroner per deltager, får alle en sodavand og sandwich og man har mulighed for at vinde flotte præmier på sit billetnummer. Hovedepræmien er en konfirmationskjole fra mærket Real Silk.

Desuden får alle konfirmander en fin goodiebag, hvor der også er et rabatkort til køb af en 2020-konfirmationskjole.

Der er begrænset antal pladser og billetsalget et godt i gang.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetter kan købes HER via hjemmesiden

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. december 2022 Erhverv, Sønderborg

Bitzer Electronics gør grøn omstilling nemmere for medarbejderne

10. december 2022 Erhverv

Bitzer Electronics har installeret ladestandere, så medarbejdere og gæster har mulighed for at lade deres el- eller hybridbil imens de er på arbejde eller besøg og det har flere effekter end blot én. Det skriver ProjectZero. Virksomheden har tre 22kW ladestandere med to ladeudtag i hver, dermed seks lademuligheder og en af medarbejderne der både […]

Læs mere...