Konfirmandmesse i Gråsten var en stor succes

25. januar 2016 Gråsten Skrevet af: Michael Kjær

Lørdag den 16. januar besøgte ca. 300 gæster konfirmandmessen i Ahlmannsparken i Gråsten for at få inspiration og ideer til forårets konfirmationsfester. Omkring 20 udstillere fra Gråsten og omegn deltog i messen med tilbud til festen inden for tøj, blomster, håropsætning, smykker, gaver, mad og selskabslokaler.

DET GAMLE RÅDHUS i Gråsten var blandt udstillerne og restauratør Jesper Dyrvig-Pedersen har kun ros tilovers for arrangementet:

”Der var en rigtig god stemning på messen, og vi fik nogle gode snakke med gæsterne om deres ønsker og de menuforslag, vi har sat sammen. Til konfirmationer synes vi, det er vigtigt at lave mad, som falder i det unge publikums smag. Det er jo først og fremmest deres dag”.

Artiklen fortsætter under annoncen

DET GEMLE RÅDHUS - Herskabslejlighed opdækning

”Med Rådhusbygningen som ramme har vi nogle ret unikke muligheder for at huse konfirmationer, bryllupper, fødselsdage og andre arrangementer”, siger restauratør Jesper Dyrvig-Pedersen, DET GAMLE RÅDHUS.

Artiklen fortsætter under annoncen

Messen var en succes og restauratøren beretter, at de har haft mange forespørgsler på de populære konfirmationsdatoer:

”Det er helt fantastisk med så flot en opbakning, når man er en nystartet virksomhed. Det er vi virkelig glade for. Overordnet har vi oplevet en stor interesse for det, der sker i huset – bl.a. vores arrangement med livemusik til Valentinsdag den 14. februar. Jeg tror det er fordi, vi sætter en ære i at gøre lidt ekstra ud fra det”, siger Jesper Dyrvig-Pedersen og fortsætter:

Artiklen fortsætter under annoncen

”På messen spurgte folk også interesseret ind til, hvad vi tilbyder i vores a la carte restaurant og ville høre mere om, hvad vores lokaler byder på. Med rådhusbygningen som ramme har vi nogle ret unikke muligheder for at huse konfirmationer, bryllupper, fødselsdage og andre arrangementer, hvor gæsterne får en oplevelse ud over det sædvanlige. Og vi skræddersyer selvfølgelig ethvert selskab efter gæstens ønsker”.

Du kan læse mere om DET GAMLE RÅDHUS på www.graastenraadhus.dk

Artiklen fortsætter under annoncen

Denne artikel er sponsoreret af DET GAMLE RÅDHUS.

13. juni 2024 Augustenborg, Politik

Rammerne for Sundhedshus Augustenborg er ved at være på plads

13. juni 2024 Augustenborg

Det tidligere rådhus i Augustenborg skal være Sundhedshus og bliver dermed bolig for et stærkt sundhedstilbud, der vil give masser af fordele for borgerne i byen. Rammerne for selve driften af Sundhedshus Augustenborg er ved at falde på plads, og det samme er lejerne i sundhedshuset. Sønderborg Kommune har nemlig haft dialogmøde med ni sundhedsaktører, […]

Læs mere...