Konfirmationer bliver flyttet

18. marts 2020 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Alle konfirmationer bliver nu udsat til efter pinse. Det vil sige, at der tidligst kan holdes konfirmationer til juni.

Det meddeler både Haderslev Stift og Københavns Stift på deres hjemmesider på vegne af alle landets biskopper. Beslutningen gælder altså for kirker i hele Danmark.

“Alle konfirmationer udskydes til foreløbigt efter pinse, nye datoer fastsættes lokalt så hurtigt som muligt. Denne beslutning træffes nu for at give afklaring for både familier og ansatte”, skriver stiftet i en pressemeddelelser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Rammer også dåb og vielser

Landets biskopper har truffet beslutningen efter statsministerens pressemøde i aftes. Biskopperne arbejder tæt sammen med Kirkeministeriet og har truffet en række vidtgående beslutninger.

Kirkelige handlinger som dåb og vielser kan fortsat gennemføres i folkekirken. Men de skal overholde kravet om, at højst 10 personer inklusive præst og kirkebetjening må deltage.

HUSK – støt den lokale handel! 

INFORMATION OM COVID-19:

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs og følg myndighedernes anvisninger på
www.coronasmitte.dk

Myndighedernes hotline telefon
70 20 02 33

Følg udviklingen i Sønderborg-området på
SønderborgNYTs Corona-kategori

Lad os stå sammen – hold afstand!

 

13. juni 2024 Augustenborg, Politik

Rammerne for Sundhedshus Augustenborg er ved at være på plads

13. juni 2024 Augustenborg

Det tidligere rådhus i Augustenborg skal være Sundhedshus og bliver dermed bolig for et stærkt sundhedstilbud, der vil give masser af fordele for borgerne i byen. Rammerne for selve driften af Sundhedshus Augustenborg er ved at falde på plads, og det samme er lejerne i sundhedshuset. Sønderborg Kommune har nemlig haft dialogmøde med ni sundhedsaktører, […]

Læs mere...