Konflikt: Din læge ventes at have åbent som hidtil

3. maj 2013 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Region Syddanmark forventer ikke, at opsigelsen af aftalen med de praktiserende læger får konsekvenser for lægedækningen før tidligst september.

Syddanske borgere skal fortsætte med at kontakte deres egen læge, også selvom Danske Regioner har opsagt aftalen med Praktiserende Lægers Organisation.

Aftalen har nemlig et tre måneders opsigelsesvarsel, og det betyder, at lægerne er forpligtet til at behandle og tilse patienter som sædvanligt indtil september.

– Borgerne skal gøre, som de altid har gjort og ringe til lægen, hvis de har behov for lægehjælp. Vi har fuld tillid til, at de praktiserende læger opfylder deres forpligtelser og fortsat behandler patienter som hidtil, siger Frank Ingemann Jensen, der er afdelingschef i praksisafdelingen i Region Syddanmark.

Artiklen fortsætter under annoncen

Danske Regioner har opsagt aftalen med Praktiserende Lægers Organisation, da de praktiserende læger ikke har vist forhandlingsvilje i forbindelse med indgåelsen af en ny aftale.

20. juli 2024 Kultur, Gråsten

Als Udlejning sørger for børn har det sjovt

20. juli 2024 Kultur

Als Udlejning er kommet med en række af deres rutschebaner, hoppeborge og andet, så de mindre børn også får en både god og sjov oplevelse, når de er med forældrene til Gråsten Ringridning. ”Mange af børnene fra cykelringridningen har været her og det har mange andre børn også – og det er dejligt at se, […]

Læs mere...