Konflikt: Din læge ventes at have åbent som hidtil

3. maj 2013 Politik

Region Syddanmark forventer ikke, at opsigelsen af aftalen med de praktiserende læger får konsekvenser for lægedækningen før tidligst september.

Syddanske borgere skal fortsætte med at kontakte deres egen læge, også selvom Danske Regioner har opsagt aftalen med Praktiserende Lægers Organisation.

Aftalen har nemlig et tre måneders opsigelsesvarsel, og det betyder, at lægerne er forpligtet til at behandle og tilse patienter som sædvanligt indtil september.

– Borgerne skal gøre, som de altid har gjort og ringe til lægen, hvis de har behov for lægehjælp. Vi har fuld tillid til, at de praktiserende læger opfylder deres forpligtelser og fortsat behandler patienter som hidtil, siger Frank Ingemann Jensen, der er afdelingschef i praksisafdelingen i Region Syddanmark.

Artiklen fortsætter under annoncen

Danske Regioner har opsagt aftalen med Praktiserende Lægers Organisation, da de praktiserende læger ikke har vist forhandlingsvilje i forbindelse med indgåelsen af en ny aftale.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2023 112, Sønderborg

Mindre brand i en kompostbunke

24. september 2023 112

Søndag – kort efter middag – kørte Ullerup Frivillige Brandværn til en mindre brand på Gl. Landevej i Vester Sottrup. “Her var der en, som havde smidt noget aske fra pillefyret ud i kompostbunken og så gik der ild i den”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg til SønderborgNYT. “Det er meget vigtigt, at […]

Læs mere...