Kong Christian X. Bro lukkes for biltrafik

15. marts 2023 Samfund Skrevet af: Redaktion

Onsdag den 22. marts er der en større koncert i Alsion. Bilister, der kommer fra Alssiden, opfordres til at køre i god tid og enten benytte Alssundbroen eller for eksempel parkere på P-pladsen ved Sct. Marie Kirke eller i P-huset i Borgen og derefter gå over Kong Christian X. Bro.

I aftentimerne lukkes Kong Christian X. Bro for kørende trafik, fordi en broklap skal repareres. På grund af arbejdet kan bilister ikke komme over broen, mens der arbejdes.

Gående og cyklister kan fortsat komme over broen på trods af arbejdet. Det betyder også, at den sidste tur på bybusline 1 med afgang fra busstationen kl. 18.25 er aflyst.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lukningen sker mellem klokken 18.00 til midnat. I det tidsrum henvises bilisterne til Alssundbroen, skriver Sønderborg Kommune.

20. juli 2024 Kultur, Gråsten

Als Udlejning sørger for børn har det sjovt

20. juli 2024 Kultur

Als Udlejning er kommet med en række af deres rutschebaner, hoppeborge og andet, så de mindre børn også får en både god og sjov oplevelse, når de er med forældrene til Gråsten Ringridning. ”Mange af børnene fra cykelringridningen har været her og det har mange andre børn også – og det er dejligt at se, […]

Læs mere...