Kong Christian X. Bro lukkes for biltrafik

15. marts 2023 Samfund

Onsdag den 22. marts er der en større koncert i Alsion. Bilister, der kommer fra Alssiden, opfordres til at køre i god tid og enten benytte Alssundbroen eller for eksempel parkere på P-pladsen ved Sct. Marie Kirke eller i P-huset i Borgen og derefter gå over Kong Christian X. Bro.

I aftentimerne lukkes Kong Christian X. Bro for kørende trafik, fordi en broklap skal repareres. På grund af arbejdet kan bilister ikke komme over broen, mens der arbejdes.

Gående og cyklister kan fortsat komme over broen på trods af arbejdet. Det betyder også, at den sidste tur på bybusline 1 med afgang fra busstationen kl. 18.25 er aflyst.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lukningen sker mellem klokken 18.00 til midnat. I det tidsrum henvises bilisterne til Alssundbroen, skriver Sønderborg Kommune.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
2. april 2023 Samfund, Sønderborg

Skal Sønder Havnegade være lukket for trafik i to, tre eller fire måneder?

2. april 2023 Samfund

Den 11. april lægger forvaltningen tre lukkeperiode-muligheder på bordet i Teknik, By og Boligudvalget og så er opgaven for de folkevalgte at blive enige om, hvilken af dem, som de synes, er den bedste for sønderborgerne og alle sommerens turister. Lukkeperiode 1. juni-1. september Sønder Havnegades lukning forlænges med én måned, hvorved vil den tidlige […]

Læs mere...