Kong Frederiks-Fonden deler penge ud til Sønderjyllands musikliv

21. januar 2019 Kultur

 Hvert år på afdøde Kong Frederiks 9.’s fødselsdag – 11. marts – uddeler Kong Frederiks-Fonden tilskud til aktiviteter og formål, som er med til at fremme og udvikle musiklivet i Sønderjylland.

Netop nu indkalder fonden ansøgninger til uddelingen i 2019, hvor fokusområdet er “På tværs”. Temaet er åbent for fortolkninger, og derfor kan alle, der har en idé eller et projekt “på tværs” mulighed for at søge. Det kan være projekter på tværs af fx alder, køn, genre, etnicitet, grænser, instrumentvalg osv.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Der er et væld af spændende initiativer rundt om i vores landsdel, som vi gerne vil være med til at støtte i det omfang, vi har mulighed for det. Derfor håber vi, at der igen kommer en masse gode ansøgninger til os fra hele Sønderjylland”, siger formand for fondsbestyrelsen, René Andersen, i en pressemeddelelse.

En forudsætning for at kunne få støtte er, at aktiviteterne finder sted i Sønderjylland.

Der kan ikke gives tilskud til instrumenter, dragter, udlandsrejser, studieture eller til almen drift.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ansøgninger skal indeholde projektbeskrivelse og budget.

Ansøgningsfristen er den 15 februar.

Ansøgningen kan mailes til pokof@toender.dk eller sendes med post til:

Kong Frederiks-Fonden

Tønder Kommune

Kultur- og Fritidsafdelingen

Jomfrustien 8, 1.

6270 Tønder

Uddelingen finder sted hvert år i forbindelse med Kong Frederiks fødselsdag den 11. marts, hvor de udvalgte ansøgere bliver ringet op af formanden for fondsbestyrelsen.

Fondsbestyrelsen består af kulturudvalgsformændene fra de fire sønderjyske kommuner, en repræsentant fra musiklivet i Sønderjylland- udpeget af de Samvirkende Sønderjyske Musikskoler – og et medlem af bestyrelsen for Sønderjyllands Symfoniorkester.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. oktober 2021 Erhverv, Sønderborg

Vandet sejlede ned i apoteket i Borgen

16. oktober 2021 Erhverv

Lørdag middag gik der hul på et rør med vand i apoteket i Borgen og derfor sejlede vandet ned ad en væg og ud over gulvet. “Vi skyndte os at træde væk – og apoteket fortsatte deres kundebetjening fra den ene af kasserne”, siger en kunde til SønderborgNYT. Der blev også ringet efter hjælp, så […]

Læs mere...