Kong Frederiks-Fonden har penge til musikarrangementer der samler Sønderjylland

6. februar 2018 Kultur

Hvert år uddeler Kong Frederiks-Fonden tilskud til formål, der styrker musiklivet i Sønderjylland og netop nu indkalder fonden ansøgninger til uddelingen i 2018, hvor fokusområdet er musikarrangementer, der samler aktører og samarbejder på tværs i Sønderjylland.

Alle, der har en idé til eller et projekt med fokus på tværgående musikarrangementer i Sønderjylland som ramme, kan således søge, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Projektet skal finde sted i Sønderjylland, og fonden tilgodeser ikke instrumenter, dragter, udlandsrejser, studieture eller almen drift.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ansøgningen skal indeholde projektbeskrivelse og budget, og fristen for at søge er den 16. februar 2018.

Ansøgningen kan mailes til pokof@toender.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2023 112, Sønderborg

Politiet tager kontakt til hackede skoler som har fået lækket data

25. september 2023 112

Politiet er i dag, mandag, blevet bekendt med, at kriminelle har skaffet sig adgang til personfølsomme data hos en række uddannelsesinstitutioner i Sønderjylland og efterfølgende lækket materialet. Det drejer sig om EUC Syd, Sønderborg Statsskole, Gråsten Landbrugsskole, Privatskolen-Als og Sønderborg International School. Politiet indleder nu en dialog med uddannelsesstederne samt deres it-driftsfællesskab, IT-Center Syd, for […]

Læs mere...