Kongelig Ballet kan stoppes af regn – følg med på SønderborgNYT

6. juni 2022 Kultur

Sønderborg Kommune krydser fingre for, at vejret viser sig den pæne side, når der om få timer er Kongelig Sommerballet ved slottet i Augustenborg.

“Skulle eventuelt regnvejr gøre det for farligt for danserne, aflyses der først i allersidste øjeblik. Det betyder, at der kan danses i tilfælde af regnvejr, hvis balletmester Nicolai Hübbe vurderer, at det ikke udgør en risiko for danserne”, fortæller forvaltningen Kultur, Fritid og Borgerskab til SønderborgNYT.

Følg med på SønderborgNYT i timerne frem til Den Kongelige Ballet skal optræde. Vi skriver straks, hvis balletchefen aflyser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Traditionen tro forventer arrangørerne, at flere end 1000 mennesker tager del i de gratis glæder ved dette års kongelige sommerballet i Augustenborg  Slotspark klokken 19.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. juni 2022 Kultur, Nordborg

MC Als Heimerz har åbent hus den 9. juli

30. juni 2022 Kultur

Den 9. juli – mellem klokken 13 og 17 – er der åbent hus hos MC Als Heimerz, som står klar med kaffe, kage og ringriderpølser til en billig penge. Det skriver klubben i en pressemeddelelse. “Endelig er det muligt at inviterer andre på besøg og vi glæder os til at få en snak med […]

Læs mere...