Konkurrence: Outdoor i Centrum på banen med super tilbud

17. juli 2013 Erhverv

Outdoor i Centrum ved Rønhaveplads sætter nu prisen ned på det kendte mærke: Pinewood, der er et svensk mærke. Faktisk bliver prisen kun det halve af, hvad Pinewood ellers koster.

Pinewood laver outdoor ,jagt og fiskeri beklædning og det har de gjort de seneste 15 år – og svarer du rigtigt på spørgsmålet nederst i teksten, så har du chancen for at vinde en jagtvest/hundeførervest, der hedder Visibility og koster 499 kr. 
Artiklen fortsætter under annoncen

– Dansk natur er indrettet med fire dejlige årstider, som til tider kan opføre sig lidt mere ekstremt. Derfor er det vigtigt at have den rette beklædning til naturens udfordringer.- Pinewood bestræber sig på at opfylde årstidernes krav til beklædning. Vandtæt tøj som stadig er åndbart, aftagelige bukseben når varmen tager over eller 3-i-1 modeller der kan skifte fra ”sommer” til ”vinter” på et øjeblik, siger butiksejer Peter Uwe Hansen.
– Produktudvikling er utrolig vigtig indenfor især vores målgruppe – aktivt udendørs liv. Pinewood lægger meget tid og energi på kontinuerligt at udvikle sortimentet af funktionsbeklædning. Denne udvikling frembringer hele tiden nye materialer med nye funktioner, der til gode ser den komfort der både er et nøgleord, og et stort krav til Pinewood beklædning, siger han.
Artiklen fortsætter under annoncen

Spørgsmålet der skal svares på er: Hvor mange blev prisen på Pinewood sat ned  ?

Her er vesten, som den heldige vinder får med sig hjem fra Outdoor i Centrum.

Her er vesten, som den heldige vinder får med sig hjem fra Outdoor i Centrum.

Artiklen fortsætter under annoncen

Send dit svar i en mail til [email protected] senest søndag den 21. juli kl. 15.00.
I emnefeltet skriver du Pinewood – og udover det rigtige svar skal du oplyse navn og telefonnummer.
Vinderen offentliggøres her på siden mandag den 22. juli fra tidlig morgen.
Skrevet af: Ole [email protected]
1. december 2023 Erhverv, Sønderborg

Der skal laves en miljøvurdering af det kommende Netto-byggeri ved Porten

1. december 2023 Erhverv

Byggeriet af en ny Netto-butik ved Porten er forsinket – og den oprindelige plan med at gå i jorden i uge 30 blev skubbet. ”Det trækker ud, så vi kommer formentlig ikke i jorden før august-september, men forventningen om åbning i foråret 2024 er fortsat intakt”, sagde Jacob Krogsgaard Nielsen fra Salling Groups pressehold til […]

Læs mere...