Konkurrencetid: Vind biografbilletter til action komedien THE GENTLEMEN

25. februar 2020 Kultur

KONKURRENCEN ER SLUT OG VINDERNE ER TRUKKET. TILLYKKE TIL TOMMY, SUSANNE OG CHRISTIAN. ALLE VINDERE HAR FÅET DIREKTE BESKED.

Nu kan du vinde biografbilletter til filmen THE GENTLEMEN. Guy Ritchie (SNATCH) vender tilbage til rødderne med THE GENTLEMEN – en sofistikeret og højspændt action komedie med et stjernecast ud over det sædvanlige.

Du kan deltage i konkurrencen på SønderborgNYTs Facebookside som du finder ved at klikke her.

Matthew McConaughey spiller narkokongen Micky, der overvejer at sælge sit marihuanaimperium, der nyder godt af en solid aftale med den britiske adel. Så snart rygtet spredes, står gangsterne i kø for at overtage den lukrative forretning, og nu starter en lavine af bestikkelse, afpresning og dobbeltspil i forsøget på at sætte sig på tronen. I de øvrige roller ses Charlie Hunnam, Henry Golding, Michelle Dockery, Jeremy Strong, Colin Farrell og Hugh Grant, som du med garanti aldrig har set ham før.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan se film-trailer til THE GENTLEMAN ved at klikke her.

Lodtrækningen foretages søndag den 1. marts 2020. Vinderne får direkte besked. Deltagelsen i lodtrækningen er ikke købsbetinget og afholdes af SønderborgNYT IVS. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andet. Billetterne kan benyttes i biografer i hele Danmark, hvor filmen vises. Billetterne er sponsoreret af Scanbox Entertainment Denmark A/S. Denne konkurrence er på ingen måde sponsoreret, støttet, administreret eller forbundet med Facebook. Oplysninger fra dig bliver udelukkende benyttet i forbindelse med fremsendelse af biografbilletter, hvorefter oplysningerne slettes.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
16. maj 2022 112, Sønderborg

20-årig kvinde sigtet for spritkørsel

16. maj 2022 112

Natten til mandag – klokken 02:10 sluttede køreturen for en 20-årig kvinde fra Sydals, da politiet standsede hende på Grundtvigsallé i Sønderborg. “Hun blæste alkoholmeteret op over det tilladt, så hun blev sigtet for spirituskørsel og anholdt”, siger John Weber fra det lokale politi. Der er taget en blodprøve og det er resultatet af den, […]

Læs mere...