Konkurs forsinker renoveringen af Reimers-Skolen

7. juli 2022 Erhverv
Reimers-Skolen. Foto: Sønderborg Kommune
Reimers-Skolen. Foto: Sønderborg Kommune

Der var en til to måneder tilbage af renoveringen af Reimers-Skolen i Sønderborg, der blandt andet benyttes af Bridgeklubben Enigheden, Sønderborg Husflidsforening, Aktivitetscenter Alleen og Klub Als m.fl. Men nu kommer det desværre til at tage længere tid, før byggeriet kan blive afsluttet og foreningerne kan flytte ind igen. Årsagen er, at entreprenøren for renoveringen er gået konkurs.

Det fortæller afdelingslederMie Rauff Nielsen Service og Ejendomme i Sønderborg Kommune.

”Vi er selvfølgelig utrolig ærgerlige over, ikke at kunne indvie Reimers-Skolen efter sommerferien, som var planen. Men konkursen gør, at vi ikke kan færdiggøre renoveringen før en kurator for konkursboet er indsat, og vi kan bestille nye håndværkere. Det rammer samtidig oveni en sommerferie”, siger hun i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

På nuværende tidspunkt kan der ikke meldes en decideret tidshorisont ud. Men den umiddelbare vurdering er, at kalenderen vil være nået til primo 2023, før renoveringen er færdig, og brugerne vil kunne flytte ind.

Alle brugere og foreninger af Reimers-Skolen er netop blevet orienteret om forsinkelsen.

”Vi anbefaler, at foreninger og brugere bliver i de rammer, hvor de er genhuset og at de booker lokaler året ud af hensyn til egen planlægning. Og lige så snart vi ved mere om tidsplan, så kommer der selvfølgelig en opdatering”, siger Mie Rauff Nielsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Økonomisk får konkursen ikke umiddelbart betydning for Sønderborg Kommune, fordi der er tilbageholdt penge i forhold til aconto-udbetaling til entreprenøren og materialer på pladsen er sikrede.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
4. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Prøv om du kan klar en vagt anno 1864 i skansen

4. februar 2023 Kultur

Prøv om du kan holde til en vinterdag i krigen 1864, hvor kulden bider, og dine fødder er våde. Dine fingre er iskolde, men geværet kan ikke lades med luffer på. Vandet i din feltflaske er frosset, og den sidste rest brændevin er drukket. Tilbage i mandskabsbarakken er der godt og varmt, men at forlade […]

Læs mere...