Konservativ: Overraskende mange tror vi støtter Venstre

12. oktober 2013 Politik

I denne tid ser vi tit og ofte byrådskandidater står på gader og stræder med partijakke og nævnerne fulde af brochurer. Og lørdag var Søren Tylvad Andersen fra De Konservative også på gaden med sit valgmateriale. I materialet står der desværre ikke, at konservative stemmer ikke gavner Venstre.

Søren Tylvad Andersen burger lørdagen på at fortælle sønderborgensere om de konservative værdier.

Søren Tylvad Andersen bruger lørdagen på at fortælle sønderborgensere om de konservative værdier.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Der er flere end jeg troede, der stopper og tager mod en brochure – og så skynder jeg mig at fortælle, de skal huske, at vi konservative ikke hjælper Peter Hansen i borgmesterstolen. Det  fører til en lille snak om konservative værdier, siger Søren Tylvad Andersen. Måske ser vælgere, at Konservative og Venstre hænger sammen i Sønderborg, som de gjorde på Christiansborg i den tidligere regering.

– Men sådan er det bestemt ikke her i Sønderborg, siger Søren Tylvad Andersen.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal se på flere mulige udbud af kommunens rengøringsområde

14. maj 2021 Politik

Hvis Økonomiudvalget – og senere Byrådet – i næste uge vender tommelfingeren op, så skal resten af rengøringsopgaverne i Sønderborg Kommune i udbud og dermed kan private virksomheder byde på dem. Byrådet har aftalt i Budgetaftale 2020-2023, at rengøringsområdet skal i udbud i to faser. Den første udbudsrunde er gennemført og den drejede sig om […]

Læs mere...