Konservativ: Overraskende mange tror vi støtter Venstre

12. oktober 2013 Politik

I denne tid ser vi tit og ofte byrådskandidater står på gader og stræder med partijakke og nævnerne fulde af brochurer. Og lørdag var Søren Tylvad Andersen fra De Konservative også på gaden med sit valgmateriale. I materialet står der desværre ikke, at konservative stemmer ikke gavner Venstre.

Søren Tylvad Andersen burger lørdagen på at fortælle sønderborgensere om de konservative værdier.

Søren Tylvad Andersen bruger lørdagen på at fortælle sønderborgensere om de konservative værdier.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Der er flere end jeg troede, der stopper og tager mod en brochure – og så skynder jeg mig at fortælle, de skal huske, at vi konservative ikke hjælper Peter Hansen i borgmesterstolen. Det  fører til en lille snak om konservative værdier, siger Søren Tylvad Andersen. Måske ser vælgere, at Konservative og Venstre hænger sammen i Sønderborg, som de gjorde på Christiansborg i den tidligere regering.

– Men sådan er det bestemt ikke her i Sønderborg, siger Søren Tylvad Andersen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. oktober 2023 Augustenborg, Erhverv

Ingen færge mellem Als og Ærø resten af ugen

2. oktober 2023 Augustenborg

Ærøfærgerne skriver på deres hjemmeside, at der ikke sejles mellem Als og Ærø resten af ugen frem til søndag. Det skyldes tekniske problemer, skriver rederiet. Lørdag kolliderede Færgen Skjoldnæs med en mole i Fynshav. Kollisionen gik ud over agterrampen på færgen, som har fået et skub, forklarede Thomas Norrild, økonomichef ved Ærøfærgerne. Skjoldnæs sejlede som […]

Læs mere...