Konservativ: Overraskende mange tror vi støtter Venstre

12. oktober 2013 Politik

I denne tid ser vi tit og ofte byrådskandidater står på gader og stræder med partijakke og nævnerne fulde af brochurer. Og lørdag var Søren Tylvad Andersen fra De Konservative også på gaden med sit valgmateriale. I materialet står der desværre ikke, at konservative stemmer ikke gavner Venstre.

Søren Tylvad Andersen burger lørdagen på at fortælle sønderborgensere om de konservative værdier.

Søren Tylvad Andersen bruger lørdagen på at fortælle sønderborgensere om de konservative værdier.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Der er flere end jeg troede, der stopper og tager mod en brochure – og så skynder jeg mig at fortælle, de skal huske, at vi konservative ikke hjælper Peter Hansen i borgmesterstolen. Det  fører til en lille snak om konservative værdier, siger Søren Tylvad Andersen. Måske ser vælgere, at Konservative og Venstre hænger sammen i Sønderborg, som de gjorde på Christiansborg i den tidligere regering.

– Men sådan er det bestemt ikke her i Sønderborg, siger Søren Tylvad Andersen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Politik, Sønderborg

Når det gælder penge til Arne-pension venter borgmesteren på KL

24. september 2021 Politik

Borgmester Erik Lauritzen har bemærket, at regeringen lægger op til, at det er ved at skrue på indsatsen på at hjælpe unge i arbejde, der skal findes penge til at finansere den kommunale del af Arne-pensionen. “Men først skal regeringen forhandle med KL og først derefter kan vi sige, hvor regeringen foreslår, vi skal finde […]

Læs mere...