Konservativ start på skoledagen

5. november 2013 Uncategorized

Tirsdag morgen blev adskillige elever på VUC i Sønderborg mødt af Det Konservative Folkeparti, der  spredte bolcher og valgfoldere – og det viste sig, at langt de fleste elever tog imod.

Her får en VUC-elev lidt læsestof.

Her får en VUC-elev lidt læsestof.

Artiklen fortsætter under annoncen

De konservative står udenfor døren.

Den konservative Trine Lindén står udenfor døren.

At få en snak om politik blev der ikke tid til, fordi lærerne ventede indenfor døren med dagens program – der blandt andet rummer et vælgermøde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og til det møde er de konservative politikere ikke sat udenfor døren.

Men mange debatarrangørere udvælger alene partier, der er repræsenteret i Byrådet – og her kan man spørge sig selv, om det er godt for demokratiet eller ikke.

Ved kun at invitere partier, der i forvejen sidder i Byrådet, så øges sandsynligheden for, at kommunalvalget bare fører til mere af det samme.

Valggruppen 2013 udelukkede enkelte politikere fra deres møder og det gav protester fra partierne. Men når hele partier udelukkes, så er der stille.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. september 2021 Politik, Sønderborg

Venstre: Ærgerligt Sønderborg ikke er solidarisk med andre sydjyske kommuner

23. september 2021 Politik

Ti sydjyske borgmestre har skrevet i en fælles henvendelse til Beskæftigelsesministeren og til Folketingets Beskæftigelsesudvalg, at det vil få alvorlige konsekvenser, hvis regeringens nye delaftale på beskæftigelsesområdet ‘En styrket og forenklet ungeindsats’ bliver gennemført. Den aftale skal, ifølge de ti borgmestre, være med til at finansiere Arne-pensionen og den risikerer at sende udsatte og sårbare […]

Læs mere...