Konservativ start på skoledagen

5. november 2013 Uncategorized

Tirsdag morgen blev adskillige elever på VUC i Sønderborg mødt af Det Konservative Folkeparti, der  spredte bolcher og valgfoldere – og det viste sig, at langt de fleste elever tog imod.

Her får en VUC-elev lidt læsestof.

Her får en VUC-elev lidt læsestof.

Artiklen fortsætter under annoncen

De konservative står udenfor døren.

Den konservative Trine Lindén står udenfor døren.

At få en snak om politik blev der ikke tid til, fordi lærerne ventede indenfor døren med dagens program – der blandt andet rummer et vælgermøde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og til det møde er de konservative politikere ikke sat udenfor døren.

Men mange debatarrangørere udvælger alene partier, der er repræsenteret i Byrådet – og her kan man spørge sig selv, om det er godt for demokratiet eller ikke.

Ved kun at invitere partier, der i forvejen sidder i Byrådet, så øges sandsynligheden for, at kommunalvalget bare fører til mere af det samme.

Valggruppen 2013 udelukkede enkelte politikere fra deres møder og det gav protester fra partierne. Men når hele partier udelukkes, så er der stille.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Tag en tur gennem labyrinten når du kommer for at købe Halloween-græskar

1. oktober 2022 Erhverv

Ved rundkørslen ved samkørselspladsen på Aabenraavej har Daabeck der røde bod stående – og ved den er der et væld af græskar og det er der også på marken. “Græskar i alle størrelser er til salg. Der er små pyntegræskar og selvfølgelig også græskar, som kan skæres ud til Halloween”, siger Charlotte Daabeck, der har […]

Læs mere...