Konservativ start på skoledagen

5. november 2013 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Tirsdag morgen blev adskillige elever på VUC i Sønderborg mødt af Det Konservative Folkeparti, der  spredte bolcher og valgfoldere – og det viste sig, at langt de fleste elever tog imod.

Her får en VUC-elev lidt læsestof.

Her får en VUC-elev lidt læsestof.

Artiklen fortsætter under annoncen

De konservative står udenfor døren.

Den konservative Trine Lindén står udenfor døren.

At få en snak om politik blev der ikke tid til, fordi lærerne ventede indenfor døren med dagens program – der blandt andet rummer et vælgermøde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og til det møde er de konservative politikere ikke sat udenfor døren.

Men mange debatarrangørere udvælger alene partier, der er repræsenteret i Byrådet – og her kan man spørge sig selv, om det er godt for demokratiet eller ikke.

Ved kun at invitere partier, der i forvejen sidder i Byrådet, så øges sandsynligheden for, at kommunalvalget bare fører til mere af det samme.

Valggruppen 2013 udelukkede enkelte politikere fra deres møder og det gav protester fra partierne. Men når hele partier udelukkes, så er der stille.

22. februar 2024 Augustenborg, Politik

Kommunen skal finde en der vil købe en del af Augustenborgs tidligere rådhus

22. februar 2024 Augustenborg

For at sikre lægedækning i Augustenborg fremadrettet, vil parterne bag budgetaftalen have lavet et attraktivt sundhedshus i det gamle rådhus i Augustenborg, som i dag huser Kunstværket. Med valget af det tidligere Rådhus til et kommende Sundhedshus, bliver en del af bygningen overflødig, fordi sundhedshuset kan rummes i det gamle rådhus uden de sidebygninger, der […]

Læs mere...