Konservative: Connie Hedegaard taler i ProjectZero-kommunen

27. maj 2014 Politik

EU-kommissær Connie Hedegaard er årets hovedtaler, når Sønderborg Konservative Vælgerforening inviterer til åbent arrangement og grundlovsmøde i det grønne den 5. juni.

Konservative trækker igen et top-navn og denne gang er det Connie Hedegaard.

Konservative trækker igen et top-navn og denne gang er det Connie Hedegaard.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Konservative Vælgerforeningen har tradition for at få partiets helt store profiler til Sønderborg, når grundlovsdag hvert år den 5. juni festligholdes. Nu kan også EU-kommissær Connie Hedegaard føjes til listen over den lokale vælgerfroenings prominte gæstetalere, da kommissæren har valgt at tilbringe grundlovsdag i Sønderborg.

– Vi er utrolig glade for, at Connie har valgt at takke ja til netop os i Sønderborg, for det er selvfølgelig ikke nogen hemmelighed, at der er rift om en så kompetent og inspirerende taler. Men i Sønderborg-området kan vi noget ganske særligt, når det kommer til klima og energi, og derfor føler både vi og Connie, at det er det helt rette match at tilbringe grundlovsdag sammen, siger Trine Lindén, der er formand for Sønderborg Konservative Vælgerforening.

Artiklen fortsætter under annoncen

Trine Lindén er glad for, at kunne få Connie Hedegaard til Hørup.

Trine Lindén er glad for, at kunne få Connie Hedegaard til Hørup.

Alle er velkommen

Derfor kan Sønderborg Konservative Vælgerforening nu invitere til grundlovsmøde i det grønne med Connie Hedegaard som årets hovedtaler. Arrangementet er åbent for alle uanset partifarve og indledes med en hyggelig og uformel frokost kl. 12 på Hotel Baltic i Hørruphav. Kl. 12.30 rykker arrangementet udendørs til Hotel Baltics have, hvor hovedtaleren vil indtage talerstolen efter at tidligere konservativ videnskabsminister Charlotte Sahl-Madsen har budt velkommen.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi håber, at rigtig mange har lyst til at deltage, for de emner Connie vil tale om, er relevante og vigtige for os alle. Debatten om vores globale klima- og miljøudfordringer går på tværs af alle politiske skel og grænser, og defor er det vigtigt for os, at alle har mulighed for at deltage i arrangementet, siger Trine Lindén.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. august 2022 Kultur, Broager

Flot opbakning til underholdningen i parken i Broager

7. august 2022 Kultur

Søndag eftermiddag blev der bakket flot om parkunderholdning i Broager og folk hyggede sig med naboer, familie, venner og alle de andre. Især havde mange af de mindre børn nogle helt forrygende timer, hvor de løb omkring og også fik hoppet i den lille hoppeborg. Det er Broager Erhverv, Broager Kultur, BUI Rock og Broager […]

Læs mere...