Konservative er her stadig for iværksætterne

6. november 2017 KV2017

Konservative, der ved Kommunalvalget 2013 lovede bedre forhold for iværksættere i Sønderborg, har efter store fremskridt på området stadigt iværksætteriet som en af flere mærkesager.

Iværksættere og nystartede virksomheder skal trives og blomstre over alt i kommunen, for det er disse virksomheder, vi skal leve af i fremtiden, skriver Konservative i en pressemeddelelse.

Derfor skal Sønderborg Kommune fortsætte den fokuserede iværksætterindsats i Sønderborg Iværksætter Service, der skal sikre tilbud og serviceydelser som for eksempel:  Iværksætterrådgivning, kursusforløb, netværksdannelse, investormatch, fysiske iværksættermiljøer og inkubationsfora uden skelen til iværksætterens branche.

Artiklen fortsætter under annoncen

For ingen ved, om den næste store Sønderborg-succes er et nyt Danfoss, Facebook, Bestseller eller Ikea. Ligeledes er alle arbejdspladser lige værdifulde – uanset om det er én virksomhed med 100 ansatte eller 20 virksomheder med hver fem ansatte.

Alle iværksættere skal således møde muligheder og services af høj kvalitet hos Sønderborg Iværksætter Service.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. juni 2021 Sundeved, Erhverv

Nature Energy klar med ny miljørapport for biogasanlægget i Kværs

21. juni 2021 Sundeved

Nature Energy, der ønsker at etablere Sønderborgs andet biogasanlæg i Kværs, har nu opdateret miljørapporten for projektet. Det sker efter at Miljø- og Fødevareklagenævnet den 15. april i år ophævede miljøgodkendelsen og VVM-tilladelsen for biogasanlægget, da de fandt, at udledning af overfladevandet fra anlægsområdet til Kværsløkkebæk ikke var utilstrækkeligt belyst. Efter afgørelsen udstedte Sønderborg Kommune […]

Læs mere...