Konservative er ved at køre træt i Venstre og DF

Arkivfoto
Arkivfoto
24. november 2013 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Konservative er grundigt trætte af Venstre og DF, der stadig forsøger at samle et flertal bag sig. Siden valget har de konstant forsøgt at presse Konservative til at løbe fra deres aftale med Socialdemokraterne, Slesvigsk Parti og Enhedslisten.

– Og nu tilbyder de så mig borgmesterstolen, siger Ole Wandahl Stenshøj til Sønderborg Nyt. Der er bare den hage, at hvis Konservative ombestemte sig og gik med Venstre, så er den liberale fløj stadig ikke i flertal og råder altså ikke over borgmesterstolen.

Artiklen fortsætter under annoncen

– De ku’ lige så godt have tilbudt en tur til månen med afgang mandag middag, siger Ole Wandahl Stenshøj til Sønderborg Nyt.

Vi er på plads

– Konservative er godt tilfredse med konstitueringsaftalen og den svigter vi ikke. Erhvervsudvalget er en drømmepost og den vil jeg udfylde bedst muligt, siger Ole Wandahl Stenshøj.

Den 2. december konstitueres det kommende Byråd officielt og så må Venstre og Dansk Folkeparti erkende, at fremtidsudsigten er fire år udenfor indflydelse på de sager, hvor de ikke er enige med flertalsgruppen.

21. juni 2024 Augustenborg, Erhverv

Kommunen bliver ejer af siloerne ved Augustenborg Havn

21. juni 2024 Augustenborg

Fra den 1. juli kan Sønderborg skrive siloerne og pakhuset i Augustenborg ind i rækken af kommunale ejendomme og borgmesteren mener, det er et køb, der giver rigtig god mening. “Udviklingen af havneområdet i Augustenborg er et vigtigt projekt, der betyder rigtigt meget og når vi køber DLG-bygningerne, så råder vi over hele havneområdet og […]

Læs mere...