Konservative er ved at køre træt i Venstre og DF

24. november 2013 Uncategorized

Konservative er grundigt trætte af Venstre og DF, der stadig forsøger at samle et flertal bag sig. Siden valget har de konstant forsøgt at presse Konservative til at løbe fra deres aftale med Socialdemokraterne, Slesvigsk Parti og Enhedslisten.

Nu vil Ole Wandahl Stenshøj gerne have fred fra Venstre og DF.

Nu vil Ole Wandahl Stenshøj gerne have fred fra Venstre og DF.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Og nu tilbyder de så mig borgmesterstolen, siger Ole Wandahl Stenshøj til Sønderborg Nyt. Der er bare den hage, at hvis Konservative ombestemte sig og gik med Venstre, så er den liberale fløj stadig ikke i flertal og råder altså ikke over borgmesterstolen.

– De ku’ lige så godt have tilbudt en tur til månen med afgang mandag middag, siger Ole Wandahl Stenshøj til Sønderborg Nyt.

Vi er på plads

– Konservative er godt tilfredse med konstitueringsaftalen og den svigter vi ikke. Erhvervsudvalget er en drømmepost og den vil jeg udfylde bedst muligt, siger Ole Wandahl Stenshøj.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den 2. december konstitueres det kommende Byråd officielt og så må Venstre og Dansk Folkeparti erkende, at fremtidsudsigten er fire år udenfor indflydelse på de sager, hvor de ikke er enige med flertalsgruppen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Symfoniorkestret spiller for Tour de France-tilskuere og for cykelryttere

28. juni 2022 Tour de France

På søndag, når Tour de France-rytterne suser væk fra Gråsten, så kommer de forbi vognmand Knud Erik Heissel og tæt ved ham står Sønderjyllands Symfoniorkester på deres store friluftscene, hvor de i løbet af eftermiddagen spiller hele tre gange. “Vi har sat et program sammen, så publikum kommer til at lytte til både dansk og […]

Læs mere...