Konservative er ved at køre træt i Venstre og DF

24. november 2013 Uncategorized

Konservative er grundigt trætte af Venstre og DF, der stadig forsøger at samle et flertal bag sig. Siden valget har de konstant forsøgt at presse Konservative til at løbe fra deres aftale med Socialdemokraterne, Slesvigsk Parti og Enhedslisten.

Nu vil Ole Wandahl Stenshøj gerne have fred fra Venstre og DF.

Nu vil Ole Wandahl Stenshøj gerne have fred fra Venstre og DF.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Og nu tilbyder de så mig borgmesterstolen, siger Ole Wandahl Stenshøj til Sønderborg Nyt. Der er bare den hage, at hvis Konservative ombestemte sig og gik med Venstre, så er den liberale fløj stadig ikke i flertal og råder altså ikke over borgmesterstolen.

– De ku’ lige så godt have tilbudt en tur til månen med afgang mandag middag, siger Ole Wandahl Stenshøj til Sønderborg Nyt.

Vi er på plads

– Konservative er godt tilfredse med konstitueringsaftalen og den svigter vi ikke. Erhvervsudvalget er en drømmepost og den vil jeg udfylde bedst muligt, siger Ole Wandahl Stenshøj.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den 2. december konstitueres det kommende Byråd officielt og så må Venstre og Dansk Folkeparti erkende, at fremtidsudsigten er fire år udenfor indflydelse på de sager, hvor de ikke er enige med flertalsgruppen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. juni 2021 COVID-19, Sønderborg

Nye åbningstider i testcentrene

18. juni 2021 COVID-19

Fra fredag aften lukkes testcentrene Broager Sparekasse Skansen, Forsamlingsgården Sundeved og Væksthuset Augustenborg ned – og fremover vil der være otte testcentre, som kan benyttes. SFS-Hallen – hverdage  9:00 – 19:00, lør: 10.00 – 18.00, søn 10.00 – 18.00 Frivillighedens Hus – hverdage 9.00 – 19.00, lør: 10.00 – 20.00, søn: 10.00 – 20.00 Nordborg […]

Læs mere...