Konservative glædes over byrådets erhverv- og iværksætterifokus

31. marts 2014 Erhverv

På et visonsseminar har byrådet forleden bestemt sig for, der skal stort fokus på erhvervsudvikling og iværksætteri, så der kan skabes flere arbejdspladser og tiltrækkes flere skatteborgere. Det er naturligvis noget, der glæder de konservative, som kørte valgkamp på netop erhverv og iværksætteri.

Ole Stenshøj er glad for enighed i byrådet.

Ole Stenshøj er glad for enighed i byrådet.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Dét, som er allerbedst, er, at vi er enige hele vejen rundt i byrådet, siger erhvervsudvalgsformand Ole Stenshøj. Lige for tiden er en strategi for erhverv i høring, og svarene kommer retur i denne uge.

– Og det betyder, at erhvervsplanen er med på det kommende økonomiudvalgsmøde, siger konservative Ole Stenshøj til Sønderborg Nyt.

Der er en del sønderborgensere, der er spændte på planerne for netop erhverv og iværksætteri, som SET er tovholder på. Nu bliver den snart offentliggjort.

Baglandet også tilfreds

– I vores vælgerforening kan vi ikke undgå at glædes over dette markante budskab om fokus på erhverv og iværksætteri, for det er præcis det, vi gik til valg på, og præcis med det budskab, at det lykkedes os at få Ole Stenshøj valgt som formand for det nyetablerede erhvervsudvalg. Ole Stenshøj sidder som ene konservative i en bred gruppe af mange partier, og personligt tager jeg hatten af for, at det allerede i så høj grad er lykkedes ham at sætte et markant konservativt fingeraftryk på byrådets

Artiklen fortsætter under annoncen

Her stemmer Trine Lindén til fordel for erhverv og iværksætter.

Her stemmer Trine Lindén til fordel for erhverv og iværksætter.

arbejde, siger Trine Lindén, som er formand for den konservative vælgerening.

Artiklen fortsætter under annoncen

– I bestyrelsen forsøger vi at hjælpe vores mand i byrådsarbejdet på alle måder, hvorpå vi kan. Ole Stenshøj har, som de andre partier, ikke en gruppe i byrådet, han kan trække på. Derfor holder han i stedet ”gruppemøder” med bestyrelsen. Hvert enkelt bestyrelsesmedlem følger løbende dagsordener og byrådsarbejdet i de respektive udvalg, som vi har fordelt mellem os, siger Trine Lindén til Sønderborg Nyt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
12. maj 2021 COVID-19, Broager

Se listen med Kviktest-stedernes opdaterede åbningstider

12. maj 2021 COVID-19

Nordborg: Nymølle Kro, Nymøllevej 4 BEMÆRK: Åbner 13. maj Mandag 08:30 – 12:00, Tirsdag 13:30 – 20:00, Onsdag 08:30 – 12:00, Torsdag 13:30 – 20:00, Fredag 08:30 – 12:00 Augustenborg: Væksthuset Mandag 08:30 – 12:00, Tirsdag 13:30 – 20:00, Onsdag 08:30 – 12:00, Torsdag 13:30 – 20:00, Fredag 08:30 – 12:00 Sundeved: Forsamlingsgården Mandag 08:30 […]

Læs mere...