Konservative i Sønderborg bakker op om grøn linje

27. september 2018 Politik

På det Konservative landsråd i den forgangne weekend havde partiets medlemmer mulighed for at komme med indstillinger til parties politik i Folketinget.

Fem af de indsendte indstillinger handlede om miljø og klima. De fem indstillinger blev alle vedtaget med et stort flertal og opbakning fra den konservative folketingsgruppe.

Indstillingerne indeholder punkter som:

Vi skal uden undtagelse leve op til Paris-aftalen, der har som mål at holde den globale opvarmning under 2 grader.

Vi skal arbejde for at flytrafik og skibsfart bliver en bindende del af næste klimaaftale.

Artiklen fortsætter under annoncen

At Danmark overholder alle internationale standarder for luftforurening. EU’s grænseværdi for kvælstofdioxid overholdes i dag ikke alle steder i Danmark.

At arbejde for mere brug af el-biler. Dette skal blandt andet ske ved at fremme opstillingen af lade stationer. Et andet effektivt tiltag er at lempe beskatningen på el-firmabiler, da disse ofte kører mange kilometer.

Konservative i Sønderborg bakker fuldt op om disse grønne tiltag.

”Vi er rigtigt glade for den målrettede grønne politik. På Landsrådet kunne vi se, at den er solidt forankret både i folketingsgruppen og i baglandet. For os konservative har det altid været vigtigt, at vi skal give planeten videre til næste generation i mindste lige så god tilstand som vi selv overtog den. Dette kræver en indsats både lokalt, nationalt og internationalt”, siger lokalformand Søren Tylvad Andersen i en pressemeddelelse.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk