Konservative: Iværksætteri er overskrift i politisk café

19. juni 2013 Erhverv

Sønderborg har brug for mange flere iværksættere, som starter deres virksomheder indenfor kommunegrænsen. Når de gør det, så betyder det nemlig arbejdspladser og det er lig med flere skattekroner i kommunekassen. Det er ene og alene gennem flere skattekroner, fremtidens velfærd kan sikres.

Konservative i Sønderborg arbejder for mere iværksætteri Sønderborg og tirsdag klokken 19 inviterer partiet alle interesserede til debat om fremtidens iværksætteri i iFabrikken på havnen i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Trine Lindén brænder for iværksætteri.

Paneldebat

Konservative har sat et lille panel sammen og det består af blandt andre:

Jørgen M. Clausen, bestyrelsesformand for Danfoss og iværksætter-guru.

Trine Lindén, blandt initiativtagerne til det frivillige rådgivernetværk under Sønderborg Erhverv og Turisme, SET.

Kristian Lolk Rautert, dynamisk iværksætter, vandt Sønderborg Iværksætter Award 2012.

Katrine Zachariassen, specialiseret dyrlæge, nyetableret iværksætter.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Panelet kan svare på konkrete spørgsmål fra deltagerne og tanken er, at vi gennem en debat, finder frem til, hvad det er iværksættere svaner hjælp og støtte til – og et af målene er at finde frem til, hvordan Sønderborg Kommune letter vejen for opstart af nye virksomheder i kommunen, siger den konservative byrådskandidat Trine Lindén til Sønderborg Nyt.

– Det er en politisk café, hvor alle er velkomne og man må gerne tage kolleger, venner og bekendte med, siger Trine Lindén. Hun ser meget gerne, der dukker byrådsmedlemmer op, fordi det bliver en inspirerende aften.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. oktober 2022 Sport, Sønderborg

Landsstævne hos Sønderborg Sportsrideklub

1. oktober 2022 Sport

I weekenden er der masser at kigge på for enhver, som synes, det er fascinerende at se ridebanespring. Man skal ganske enkelt bare tage på besøg hos Sønderborg Sportsrideklub i Huholt, hvor der er et stort landsstævne, som begyndte fredag og først slutter søndag. “Der er 220 ryttere med i landsstævnet og et landsstævne adskiller […]

Læs mere...