Konservative: Iværksætteri er overskrift i politisk café

19. juni 2013 Erhverv

Sønderborg har brug for mange flere iværksættere, som starter deres virksomheder indenfor kommunegrænsen. Når de gør det, så betyder det nemlig arbejdspladser og det er lig med flere skattekroner i kommunekassen. Det er ene og alene gennem flere skattekroner, fremtidens velfærd kan sikres.

Konservative i Sønderborg arbejder for mere iværksætteri Sønderborg og tirsdag klokken 19 inviterer partiet alle interesserede til debat om fremtidens iværksætteri i iFabrikken på havnen i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Trine Lindén brænder for iværksætteri.

Paneldebat

Konservative har sat et lille panel sammen og det består af blandt andre:

Jørgen M. Clausen, bestyrelsesformand for Danfoss og iværksætter-guru.

Trine Lindén, blandt initiativtagerne til det frivillige rådgivernetværk under Sønderborg Erhverv og Turisme, SET.

Kristian Lolk Rautert, dynamisk iværksætter, vandt Sønderborg Iværksætter Award 2012.

Katrine Zachariassen, specialiseret dyrlæge, nyetableret iværksætter.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Panelet kan svare på konkrete spørgsmål fra deltagerne og tanken er, at vi gennem en debat, finder frem til, hvad det er iværksættere svaner hjælp og støtte til – og et af målene er at finde frem til, hvordan Sønderborg Kommune letter vejen for opstart af nye virksomheder i kommunen, siger den konservative byrådskandidat Trine Lindén til Sønderborg Nyt.

– Det er en politisk café, hvor alle er velkomne og man må gerne tage kolleger, venner og bekendte med, siger Trine Lindén. Hun ser meget gerne, der dukker byrådsmedlemmer op, fordi det bliver en inspirerende aften.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. maj 2021 Uddannelse, Sønderborg

5a fra Dybbøl-Skolen er med i Lego Challenge- OL i børnehøjde

10. maj 2021 Uddannelse

5a fra Dybbøl-Skolen er tilmeldt Lego Challenge ’OL i børnehøjde’ og konkurrencen går ud på, at eleverne skal bygge noget med legoklodser, som har med Olympiske lege at gøre. Eleverne har sammen med klasselærer Marlene Strüssmann og Dusko Milovic som natur/teknologi lærer, har valgt at klassen bygger OL-byen med tilhørende sportsfaciliteter. ”I den forbindelse var […]

Læs mere...