Konservative: Iværksætteri er overskrift i politisk café

19. juni 2013 Erhverv

Sønderborg har brug for mange flere iværksættere, som starter deres virksomheder indenfor kommunegrænsen. Når de gør det, så betyder det nemlig arbejdspladser og det er lig med flere skattekroner i kommunekassen. Det er ene og alene gennem flere skattekroner, fremtidens velfærd kan sikres.

Konservative i Sønderborg arbejder for mere iværksætteri Sønderborg og tirsdag klokken 19 inviterer partiet alle interesserede til debat om fremtidens iværksætteri i iFabrikken på havnen i Sønderborg.

Trine Lindén brænder for iværksætteri.

Paneldebat

Konservative har sat et lille panel sammen og det består af blandt andre:

Jørgen M. Clausen, bestyrelsesformand for Danfoss og iværksætter-guru.

Trine Lindén, blandt initiativtagerne til det frivillige rådgivernetværk under Sønderborg Erhverv og Turisme, SET.

Kristian Lolk Rautert, dynamisk iværksætter, vandt Sønderborg Iværksætter Award 2012.

Katrine Zachariassen, specialiseret dyrlæge, nyetableret iværksætter.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Panelet kan svare på konkrete spørgsmål fra deltagerne og tanken er, at vi gennem en debat, finder frem til, hvad det er iværksættere svaner hjælp og støtte til – og et af målene er at finde frem til, hvordan Sønderborg Kommune letter vejen for opstart af nye virksomheder i kommunen, siger den konservative byrådskandidat Trine Lindén til Sønderborg Nyt.

– Det er en politisk café, hvor alle er velkomne og man må gerne tage kolleger, venner og bekendte med, siger Trine Lindén. Hun ser meget gerne, der dukker byrådsmedlemmer op, fordi det bliver en inspirerende aften.

Skrevet af: Ole [email protected]
6. december 2023 Politik, Sønderborg

Tysk rederi vil sejle faste ture mellem Flensborg og Sønderborg

6. december 2023 Politik

Et tysk rederi har henvendt sig til Sønderborg Havn og Sønderborg Kommune med ønske om at starte en fast turbåd mellem Flensborg og Sønderborg fra midten af marts måned. Rederiet ønsker at sejle to til tre gange dagligt med op til 50 passagerer mellem Flensborg og Sønderborg til ultimo oktober. Sikkerhedsregler siger, at området, hvor […]

Læs mere...