Konservative: Nationalisternes byrådsdrømme er en trist nyhed

24. juli 2013 Politik

De Konservative i Sønderborg har set, at Danskernes Parti stiller op til kommunalvalget den 19. november. Og byrådskandidat Trine Lindén har bestemt en mening om, at et nationalistisk parti stiller op.

Trine Lindén håber ikke, Danskernes Parti får lokalt fodfæste.

Trine Lindén håber ikke, Danskernes Parti får lokalt fodfæste.

Artiklen fortsætter under annoncen

– En trist nyhed. Jeg håber virkelig ikke, at nationalisme kan rodfæste sig i Sønderborg. Som konservativ byrådskandidat overvejede jeg at boykotte vælgermøder, hvor det såkaldte Danskernes Parti deltager. Ved nærmere eftertanke: Aldrig i livet, da det i så fald vil berøve mig muligheden for at fortælle, hvorfor jeg kun kan tage afstand fra den slags partiprogrammer, siger Trine Lindén.

Hvis lokale partier ikke tager debatten, så kan de ikke fortælle, hvorfor de tager afstand til den form for politik. Og tager de debatten, så giver de nationalisterne en platform, som de kan tale fra.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Sidst i oktober synger Medina ved en dinnerkoncert i Sergenten

2. oktober 2022 Erhverv

Velkommen til Medina, sangerinden, Medina, er Danmarks sangfugl og ukronede popdronning og den 29. oktober er hun på scenen til en dinnerkoncert i Sergenten på Sønderborg Kaserne. Til dinnerkoncerten byder Jesper Koch og hans stab på en tre-retters menu med buffet som hovedret og der er vand og vin ad libitum under middagen. Efter koncerten […]

Læs mere...