Konservative: Nationalisternes byrådsdrømme er en trist nyhed

24. juli 2013 Politik

De Konservative i Sønderborg har set, at Danskernes Parti stiller op til kommunalvalget den 19. november. Og byrådskandidat Trine Lindén har bestemt en mening om, at et nationalistisk parti stiller op.

Trine Lindén håber ikke, Danskernes Parti får lokalt fodfæste.

Trine Lindén håber ikke, Danskernes Parti får lokalt fodfæste.

Artiklen fortsætter under annoncen

– En trist nyhed. Jeg håber virkelig ikke, at nationalisme kan rodfæste sig i Sønderborg. Som konservativ byrådskandidat overvejede jeg at boykotte vælgermøder, hvor det såkaldte Danskernes Parti deltager. Ved nærmere eftertanke: Aldrig i livet, da det i så fald vil berøve mig muligheden for at fortælle, hvorfor jeg kun kan tage afstand fra den slags partiprogrammer, siger Trine Lindén.

Hvis lokale partier ikke tager debatten, så kan de ikke fortælle, hvorfor de tager afstand til den form for politik. Og tager de debatten, så giver de nationalisterne en platform, som de kan tale fra.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Erhverv, Sønderborg

Hjælp Iver Daabeck med at forebygge madspild – pluk selv majs på markerne

25. september 2021 Erhverv

Iver Daabeck har to marker med sukkermajs tæt ved Sønderborg. Den ene ligger lige til højre, når man kører af Alssundbroen. Den anden ligger ved samkørselspladsen på Sundeved-siden, hvor der også står en salgsbod med kartofler, majs og halloweengræskar. “Jeg har det problem, at ALDI og Salling Group påstår, de ikke kan sælge majs mere […]

Læs mere...