Konservative: Nationalisternes byrådsdrømme er en trist nyhed

24. juli 2013 Politik

De Konservative i Sønderborg har set, at Danskernes Parti stiller op til kommunalvalget den 19. november. Og byrådskandidat Trine Lindén har bestemt en mening om, at et nationalistisk parti stiller op.

Trine Lindén håber ikke, Danskernes Parti får lokalt fodfæste.

Trine Lindén håber ikke, Danskernes Parti får lokalt fodfæste.

Artiklen fortsætter under annoncen

– En trist nyhed. Jeg håber virkelig ikke, at nationalisme kan rodfæste sig i Sønderborg. Som konservativ byrådskandidat overvejede jeg at boykotte vælgermøder, hvor det såkaldte Danskernes Parti deltager. Ved nærmere eftertanke: Aldrig i livet, da det i så fald vil berøve mig muligheden for at fortælle, hvorfor jeg kun kan tage afstand fra den slags partiprogrammer, siger Trine Lindén.

Hvis lokale partier ikke tager debatten, så kan de ikke fortælle, hvorfor de tager afstand til den form for politik. Og tager de debatten, så giver de nationalisterne en platform, som de kan tale fra.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Sådan er Corona-reglerne for Sønderborg Sommer Revy

13. maj 2021 Kultur

Sønderborg Sommer Revy har modtaget myndighedernes restriktioner og de siger, at gæster gerne må sidde sammen i grupper med under en meters afstand, såfremt gruppen i forvejen har tæt kontakt med hinanden eller normalt ses på tilsvarende vis. En gruppe kan bestå af fra to og op til 60 personer. ”Vi er derfor i gang […]

Læs mere...