Konservative Niels Flemming Hansen: Grønt lys for Als-Fynbroen kommer nok i 2022

22. februar 2018 Politik

Der er ikke mange politikere, der ikke ved, at infrastruktur er afgørende, når det handler om, hvor mennesker vælger at bosætte sig og vælger at åbne virksomheder.

“Så det vil bestemt undre mig meget, hvis der er nogle politikere overhovedet på Christiansborg, der er imod en bro mellem Als og Fyn”, siger Niels Flemming Hansen til SønderborgNYT. Han er Konservatives folketingskadidat i Sydjylland.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er rigtigt mange gode argumenter for, at den bro bliver bygget og gerne lidt hurtigt.

“Og det vil da undre mig, hvis ikke Folketinget giver grønt lys for byggeriet senest i 2022”, siger Niels Flemming Hansen, der bor i Vejle.

Konservative Niels Flemming Hansen er aktiv erhvervsmand – og kan tilbyde Christiansborg sin føling med erhvervslivet.

Kandidaten er klar over, der er for meget trafik på de to Lillebæltsbroer.

“Og det helt rigtige er netop broen mellem Als og Fyn, fordi den leder trafik udenom trekantområdet”, siger han. En del af trafikken kommer sydfra og en del skal også sydpå.

Sidegevinster

Når broen kommer, så åbner den ikke alene for trafik, men også for nogle muligheder.

“Det vil gøre det lettere at få kreditforeningslån til huskøb i landområderne i det østlige Sønderjylland og Sydfyn. Det vil åbne jobmulighederne for både sønderjyder og fynboer, fordi man kan bo i Odense og arbejde i Sønderborg eller omvendt”, siger Niels Flemming Hansen.

Han slår fast, at vi endnu har til gode at se en bro eller en motorvej, som ikke er en god forretning.

I den kommende tid vil konservative Niels Flemming Hansen tage rundt og besøge virksomheder i blandt andet Sønderborg, hvor han vil snakke om broforbindelsen og høre, hvordan det går med vores lokale erhvervsliv.

Du kan læse meget mere om kandidaten HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk