Konservative og regeringen fanget i et psykologisk spil

24. februar 2016 Politik

Konservative John Lohff, der har et mandat i regionsrådet, mener, at journalisterne fra TV2 og DR mangler at sætte fokus på det psykologiske spil, der er mellem Konservative og Miljø- og Fødevareministeren.

dk/wp-content/uploads/2015/11/John-3.-juni-farve-200×300.jpg” alt=”John Lohff mener, Lars Løkke kunne have gået ind i landbrugspakkesagen, der jo længe har været en konfliktpakke.” width=”200″ height=”300″ /> John Lohff mener, Lars Løkke kunne have gået ind i landbrugspakkesagen, så den var landet anderledes.

“Når Eva Kjer Hansen spiller macho uden at give eller indrømme det mindste, så må De Konservative nødvendigvis også stille sig stejlt”, siger John Lohff. Han undrer sig over, at Lars Løkke ikke forlængst er gået ind i sagen om landbrugspakken, fordi konflikten længe har været undervejs.

“Jeg håber, regeringen overlever, men det kan ikke blive med Eva Kjer Hansen på posten som Miljø- og Fødevareminister, for bøjer Søren Pape sig nu, så er han ikke formand for De Konservative ret meget længere”, siger John Lohff til SønderborgNYT.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk