Konservative: Skattestigninger er unødvendige

4. oktober 2013 Uncategorized

Konservative i Sønderborg skriver:

Et flertal i det nuværende byråd bestående af Fælleslisten, Slesvigsk Parti, Dansk Folkeparti, Socialdemokraterne og SF har vedtaget at øge de kommunale skatter med 95 mio.kr. Det er så meget, at det vil lægge beslag på 40% af regeringens pulje på 235 mio.kr. for hele landet!

Den voldsomme skattestigning havde slet ikke været nødvendig, da mulighederne for effektivisering langt fra er udtømte. Vi peger blandt andet følgende muligheder:

Artiklen fortsætter under annoncen

– Hvis Sønderborg kommune udliciterede lige så meget som de 10 bedste kommuner, så kunne der alene her hentes 63 mio.kr. – uden service forringelser.valg
– Store besparelser kunne opnås – også på andre områder end udlicitering – ved at lære af hvordan de mest effektive kommuner gør.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Intelligent og ambitiøs udnyttelse af digitaliseringsbølgen kan ligeledes realisere store besparelser.
– Betydelige besparelser vil kunne opnås ved vedholdene brug af Lean.
Hos Konservative tager vi således klart afstand fra unødvendige skattestigninger.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Samfund, Sønderborg

Sådan kommer du over Alssund når Kong Christian Xs Bro er lukket i uge 42

25. september 2021 Samfund

Rustbehandling er forklaringen på, at Kong Christian Xs Bro lukkes helt i efterårsferien, altså uge 42. Der er noget uopsætteligt rustarbejde, som skal laves og det medfører en total sandblæsning og maling af broklapperne. Når arbejdet går i gang kan hverken gående, cyklister eller bilister kan komme over broen. I perioden kan cyklister og gående […]

Læs mere...