Konservative: Skattestigninger er unødvendige

4. oktober 2013 Uncategorized

Konservative i Sønderborg skriver:

Et flertal i det nuværende byråd bestående af Fælleslisten, Slesvigsk Parti, Dansk Folkeparti, Socialdemokraterne og SF har vedtaget at øge de kommunale skatter med 95 mio.kr. Det er så meget, at det vil lægge beslag på 40% af regeringens pulje på 235 mio.kr. for hele landet!

Den voldsomme skattestigning havde slet ikke været nødvendig, da mulighederne for effektivisering langt fra er udtømte. Vi peger blandt andet følgende muligheder:

Artiklen fortsætter under annoncen

– Hvis Sønderborg kommune udliciterede lige så meget som de 10 bedste kommuner, så kunne der alene her hentes 63 mio.kr. – uden service forringelser.valg
– Store besparelser kunne opnås – også på andre områder end udlicitering – ved at lære af hvordan de mest effektive kommuner gør.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Intelligent og ambitiøs udnyttelse af digitaliseringsbølgen kan ligeledes realisere store besparelser.
– Betydelige besparelser vil kunne opnås ved vedholdene brug af Lean.
Hos Konservative tager vi således klart afstand fra unødvendige skattestigninger.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. oktober 2022 Sport, Sønderborg

Kom i Humlehøj-hallerne og se Sønderborg Futsal spille mod Aalborg

1. oktober 2022 Sport

Søndag eftermiddag klokken 16:30 møder Sønderborg Futsal Aalborg og det sker i Humlehøj-hallerne. “Jeg håber, at der kommer rigtigt mange og ser kampen. Det er nemlig vigtigt, vi også  får god opbakning i starten af sæsonen”, siger målmand Dennis Skipper. Sønderborg Futsals spillere satser benhårdt på igen at komme til at spille om medaljer. “Hvis […]

Læs mere...