Konservative: Skattestigninger er unødvendige

4. oktober 2013 Uncategorized

Konservative i Sønderborg skriver:

Et flertal i det nuværende byråd bestående af Fælleslisten, Slesvigsk Parti, Dansk Folkeparti, Socialdemokraterne og SF har vedtaget at øge de kommunale skatter med 95 mio.kr. Det er så meget, at det vil lægge beslag på 40% af regeringens pulje på 235 mio.kr. for hele landet!

Den voldsomme skattestigning havde slet ikke været nødvendig, da mulighederne for effektivisering langt fra er udtømte. Vi peger blandt andet følgende muligheder:

Artiklen fortsætter under annoncen

– Hvis Sønderborg kommune udliciterede lige så meget som de 10 bedste kommuner, så kunne der alene her hentes 63 mio.kr. – uden service forringelser.valg
– Store besparelser kunne opnås – også på andre områder end udlicitering – ved at lære af hvordan de mest effektive kommuner gør.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Intelligent og ambitiøs udnyttelse af digitaliseringsbølgen kan ligeledes realisere store besparelser.
– Betydelige besparelser vil kunne opnås ved vedholdene brug af Lean.
Hos Konservative tager vi således klart afstand fra unødvendige skattestigninger.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. maj 2021 Uddannelse, Sønderborg

5a fra Dybbøl-Skolen er med i Lego Challenge- OL i børnehøjde

10. maj 2021 Uddannelse

5a fra Dybbøl-Skolen er tilmeldt Lego Challenge ’OL i børnehøjde’ og konkurrencen går ud på, at eleverne skal bygge noget med legoklodser, som har med Olympiske lege at gøre. Eleverne har sammen med klasselærer Marlene Strüssmann og Dusko Milovic som natur/teknologi lærer, har valgt at klassen bygger OL-byen med tilhørende sportsfaciliteter. ”I den forbindelse var […]

Læs mere...