Konservative: Vi har ikke tillid til Eva Kjer Hansen

23. februar 2016 Politik

Det Konservative Folkeparti er nået til enighed om at udtrykke mistillid til miljø- og fødevareminister Eva Kjer Hansen. Det siger partiformand Søren Pape Poulsen tirsdag aften på et pressemøde i Folketinget.

Eva Kjer Hansen har mistet tilliden fra et flertal i Folketinget. Foto: Ole Kæhler

Eva Kjer Hansen har mistet tilliden fra et flertal i Folketinget. Foto: Ole Kæhler

Artiklen fortsætter under annoncen

“Samlet kan vi konkludere, at ministeren ikke har givet et retvisende billede. Det har ministeren ikke villet rette op på. Derfor har vi ikke længere tillid til ministeren. Det har vi meddelt statsministeren. At det er kommet hertil begræder vi”, lyder det fra Søren Pape Poulsen.

Uden konservativ opbakning til ministeren har ministeren ikke længere opbakning fra et flertal i Folketinget.

Planen for Konservative er ikke at vælte regeringen.

“Den kan vælte sig selv”, siger Søren Pape Poulsen på pressemødet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dagen igennem har Konservative fastholdt at partiet støtter landbrugspakken, men man er ikke tilfreds med ministerens håndtering af sagen. Partiets landbrugsordfører Rasmus Jarlov sagde efter samrådet, at ministeren ikke gjorde det lettere for sig selv ved ikke at svare. konservative 1

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg er skuffet over, at ministeren ikke vil erkende, at det er et problem, at der har været lagt nogle tal frem, som ikke retvisende beskriver konsekvenserne af landbrugspakken”, siger Rasmus Jarlov.

På Twitter skriver statsministeren, at han har sat et ministerhold, hvor Eva Kjer Hansen er Miljø- og Fødevareminister, men om det er en trussel om at regeringen agter at gå af, hvis Konservative står fast, vides ikke.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. januar 2022 112, Sydals

Fodgænger ramt af bil

25. januar 2022 112

Mandag blev en fodgænger på parkeringsområdet ved Rema 1000 i Høruphav ramt en bil. “En 75-årig mand fra Hæruphavvar i gang med at bakke og han ramte fodgængeren”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet i Sønderborg. Den 56-årige mand fra Sydals, som blev ramt af bilen, fik ingen skader.

Læs mere...