Konservative vil have Sønderborg Lufthavn med i regeringens infrastrukturplan

9. maj 2021 Politik

Det konservative folketingsmedlem Niels Flemming Hansen vil have Benny Engelbrecht til at sætte Sønderborg Lufthavn på dagsordenen, når der skal forhandles infrastruktur, fordi det vil give rigtig god mening, at der kommer et selskab, som kan flyve syddanskere ud i Europa fremfor at de kører til Hamborg og flyver derfra.

“Jeg ser meget gerne, at vi i forhandlingerne finder 178 millioner kroner til at forbedre lufthavnsbygningen og udvide start- og landingsbanerne i Sønderborg Lufthavn”, siger Niels Flemming Hansen og tilføjer, at den sønderjyske lufthavn blev virkeligt hårdt ramt under Corona-nedlukningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Niels Flemming Hansen medgiver, at 178 millioner kroner kan lyde af meget.

“Men når de skal tages op af en kasse med 160 milliarder kroner, så virker det ikke længere som særligt meget”, siger han til SønderborgNYT.

Den konservative politiker fortæller, at han lige nu står alene med forslaget.

“Men jeg håber, at Ellen Trane Nørby går med, så Konservative og Venstre kan kæmpe sammen om at få opgraderet Sønderborg Lufthavn”, siger Niels Flemming Hansen.

“Arbejdspladser, vækst og velstand i Sønderjylland er tæt forbundet med udviklingen af lufthavnen, så vi må ikke glemme, hvor stor en betydning Sønderborg Lufthavn har for erhvervslivet i og omkring Sønderjylland”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juni 2022 112, Sønderborg

Bådmotor stjålet

27. juni 2022 112

På et tidspunkt i perioden fra tirsdag til søndag er der stjålet en bådmotor fra en båd, der lå ved kajen Sundgade. “Det er en 6 HK motor”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet.

Læs mere...