Konservative: Vores børns folkeskole

9. november 2013 Uncategorized

Byrådskandidat Søren Tylvad Andersen, Konservative, skriver:

I den kommende byrådsperiode bliver én af de vigtigste opgaver at implementere den nye skolereform. Konservative sikrede i de landspolitiske forhandlinger et fagligt løft med flere timer i dansk, matematik og historie samt mere fremmedsprog. Lektiecafeerne fik vi gjort frivillige – det er mangel på respekt for familierne, at samfundet skal diktere, hvad fritiden skal bruges til.

Søren Tylvad Andersen i Perlegade.

Søren Tylvad Andersen i Perlegade.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lokalt vil vi arbejde for at forbedre lærernes uddannelses- og efteruddannelsesmuligheder. Vi har i Sønderborg landets fremmeste forskningsenheder og udviklingsprojekter, som lærerne kan få endnu mere gavn af. Derudover mener Konservative, at politikernes indblanding i skolens hverdag er gået for vidt. Hvis ikke vi passer på, får lærerne alt for mange ”chefer”.

Konservative har tillid til, at lærer og ledelser sammen med skolebestyrelserne er de bedste til at forme indholdet af skolen. Lokalpolitikerne skal sikre de økonomiske rammer. Engagerede og veluddannede lærere sikrer fagligheden. Det gælder vores børns fremtid.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. juni 2023 Politik, Sønderborg

Avnbøløstenborgere spurgte om Venstre og Socialdemokratiet holder ‘vindmølle-løfterne’ fra 2013

1. juni 2023 Politik

Op til onsdagens byrådsmøde demonstrerede en gruppe såkaldte nærborgere til Avnbøløsten imod, at deres område kommer med i Kommuneplanen, som et sted, hvor der kan stilles vindmøller op. De demonstrerende borgere mener, at det forringer deres levested – i forvejen er de generet af motorvejen. Iøvrigt er det tredje gang på 10 år, de kæmper […]

Læs mere...