Konservative: Vores børns folkeskole

9. november 2013 Uncategorized

Byrådskandidat Søren Tylvad Andersen, Konservative, skriver:

I den kommende byrådsperiode bliver én af de vigtigste opgaver at implementere den nye skolereform. Konservative sikrede i de landspolitiske forhandlinger et fagligt løft med flere timer i dansk, matematik og historie samt mere fremmedsprog. Lektiecafeerne fik vi gjort frivillige – det er mangel på respekt for familierne, at samfundet skal diktere, hvad fritiden skal bruges til.

Søren Tylvad Andersen i Perlegade.

Søren Tylvad Andersen i Perlegade.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lokalt vil vi arbejde for at forbedre lærernes uddannelses- og efteruddannelsesmuligheder. Vi har i Sønderborg landets fremmeste forskningsenheder og udviklingsprojekter, som lærerne kan få endnu mere gavn af. Derudover mener Konservative, at politikernes indblanding i skolens hverdag er gået for vidt. Hvis ikke vi passer på, får lærerne alt for mange ”chefer”.

Konservative har tillid til, at lærer og ledelser sammen med skolebestyrelserne er de bedste til at forme indholdet af skolen. Lokalpolitikerne skal sikre de økonomiske rammer. Engagerede og veluddannede lærere sikrer fagligheden. Det gælder vores børns fremtid.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juni 2022 112, Sønderborg

Bådmotor stjålet

27. juni 2022 112

På et tidspunkt i perioden fra tirsdag til søndag er der stjålet en bådmotor fra en båd, der lå ved kajen Sundgade. “Det er en 6 HK motor”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet.

Læs mere...