Konservative: Vores børns folkeskole

Arkivfoto
Arkivfoto
9. november 2013 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Byrådskandidat Søren Tylvad Andersen, Konservative, skriver:

I den kommende byrådsperiode bliver én af de vigtigste opgaver at implementere den nye skolereform. Konservative sikrede i de landspolitiske forhandlinger et fagligt løft med flere timer i dansk, matematik og historie samt mere fremmedsprog. Lektiecafeerne fik vi gjort frivillige – det er mangel på respekt for familierne, at samfundet skal diktere, hvad fritiden skal bruges til.

Lokalt vil vi arbejde for at forbedre lærernes uddannelses- og efteruddannelsesmuligheder. Vi har i Sønderborg landets fremmeste forskningsenheder og udviklingsprojekter, som lærerne kan få endnu mere gavn af. Derudover mener Konservative, at politikernes indblanding i skolens hverdag er gået for vidt. Hvis ikke vi passer på, får lærerne alt for mange ”chefer”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Konservative har tillid til, at lærer og ledelser sammen med skolebestyrelserne er de bedste til at forme indholdet af skolen. Lokalpolitikerne skal sikre de økonomiske rammer. Engagerede og veluddannede lærere sikrer fagligheden. Det gælder vores børns fremtid.

 

26. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Sønderborg Lindy Hoppers fejrede dansen på Rådhustorvet

26. maj 2024 Kultur

En flashmob er, når en gruppe mennesker hurtigt samles et offentlig sted – udfører en handling – og forsvinder igen. Og det var lige det, som Sønderborg Lindyhoppers gjorde søndag eftermiddag på Rådhustorvet. “Det er Dansens Kunstdag og vi dansede en dans på Rådhustorvet. Den var med afsæt i Frankie Mannings Shimsam og jeg har […]

Læs mere...