Konservatives spidskandidat på gågaden med supportere

9. oktober 2013 Uncategorized

Mandag den 4. november kan sønderborgenserne møde De Konservatives spidskandidat Ole Wandahl Stenshøj i Perlegade kl. 12.15. Han går en tur sammen med folketingspolitiker Mike Legart og regionsrådsmedlem John Lohff og de vil gerne svare på spørgsmål om lokal politik.

John Lohff bakker op om sin partifælle.

John Lohff bakker op om sin partifælle.

Artiklen fortsætter under annoncen

Begge støtter kraftigt op bag partiets kommunale spidskandidat. Mike Legarth siger, at det er vigtigt med god konservativ afbalanceret indflydelse i det kommende byråd. Vi er et parti med et menneskeligt ansigt og en jernnæve i lommen hvis nødvendigt.

John Lohff siger:

– Jeg har kendt Ole længe, og jeg ved, at vælger borgerne ham ind i byrådet, vil man ikke alene få en person med indsigt, men også med en samarbejdende samlende profil, hvilket er helt nødvendigt for at opnå gode politiske resultater i dag.Ole Wandahl Stenshøj

Artiklen fortsætter under annoncen

– Mærkesagerne for mig til valget her den 19. november er: ingen skattestigninger i Sønderborg kommune og afskaffelse af dækningsafgiften. Vi skal fremme iværksætteriet, der er grobund for den velfærd vi så gerne vil bibeholde. Tidssvarende folkeskoler med adgang til den fornødne IT samt et “up to date” undervisningsmiljø er et “must”. Vi skal være en sund og miljøbevidst kommune, hvor kommunen i langt højere grad støtter op om det frivillige arbejde, der bliver lagt for dagen, siger Ole Wandahl Stenshøj.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ole Wandahl Stenshøj har tidligere været i byrådet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. maj 2021 Uddannelse, Sønderborg

5a fra Dybbøl-Skolen er med i Lego Challenge- OL i børnehøjde

10. maj 2021 Uddannelse

5a fra Dybbøl-Skolen er tilmeldt Lego Challenge ’OL i børnehøjde’ og konkurrencen går ud på, at eleverne skal bygge noget med legoklodser, som har med Olympiske lege at gøre. Eleverne har sammen med klasselærer Marlene Strüssmann og Dusko Milovic som natur/teknologi lærer, har valgt at klassen bygger OL-byen med tilhørende sportsfaciliteter. ”I den forbindelse var […]

Læs mere...