Konservativt trekløver ved Borgen

4. november 2013 Uncategorized

Mandag middag stod hele tre mand fra Det Konservative Folkeparti klar med brochurer ved Borgen i Sønderborg. Ole Stenshøj, John Lohff og Mike Legarth.

Tæt samarbejde mellem byrådskandidat, Regionsrådsmedlem og folketingspolitiker.

– Der er nu ikke meget kendis over, jeg er med. Det er bare sådan, at i vores parti, der hjælper vi hinanden, siger folketingspolitiker Mike Legarth. Måske skulle han have hvisket John Lohff lidt i øret, for John Lohff fik ikke afleveret en folder til den allerførste, der kom forbi.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Nej tak, jeg stemmer på Alssundlisten, siger Marion Lippert til John Lohff, der lige havde glemt, at Marion Lippert selv er kandidat.

– Jamen, så kan du jo bruge én til Regionsrådsvalget, siger John Lohff hurtigt.

– Nej, for der skal Karen Damm have mit kryds, siger Marion Lippert.

Godt opdateret om den politiske scene gik John Lohff videre med at dele foldere ud – og han havde langt større held med sig resten af vejen.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Samfund, Sønderborg

Flyttede tilbage Sønderborg og skabte et energi-rigtigt drømmehus

14. maj 2021 Samfund

Den smukke natur, familien og Sønderborgernes venlige og imødekommende væsen, fik Marianne Albers, sammen med sin familie til, at flytte fra København tilbage til Sønderborg og fandt en bungalow-villa som de energi-renoverede og omdannet til deres drømmebolig. For Marianne Albers og hendes mand har huskøbet og en efterfølgende gennemgående energi-renovering, på alle måder været en […]

Læs mere...