Konservativt trekløver ved Borgen

4. november 2013 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Mandag middag stod hele tre mand fra Det Konservative Folkeparti klar med brochurer ved Borgen i Sønderborg. Ole Stenshøj, John Lohff og Mike Legarth.

Tæt samarbejde mellem byrådskandidat, Regionsrådsmedlem og folketingspolitiker.

– Der er nu ikke meget kendis over, jeg er med. Det er bare sådan, at i vores parti, der hjælper vi hinanden, siger folketingspolitiker Mike Legarth. Måske skulle han have hvisket John Lohff lidt i øret, for John Lohff fik ikke afleveret en folder til den allerførste, der kom forbi.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Nej tak, jeg stemmer på Alssundlisten, siger Marion Lippert til John Lohff, der lige havde glemt, at Marion Lippert selv er kandidat.

– Jamen, så kan du jo bruge én til Regionsrådsvalget, siger John Lohff hurtigt.

– Nej, for der skal Karen Damm have mit kryds, siger Marion Lippert.

Godt opdateret om den politiske scene gik John Lohff videre med at dele foldere ud – og han havde langt større held med sig resten af vejen.

 

 

17. april 2024 Politik, Sønderborg

Målsætningen med 77.000 indbyggere i 2030 holder ikke, siger politikere

17. april 2024 Politik

På mødet i Økonomiudvalget i dag, onsdag, blev der lagt en befolkningsprognose på bordet. Den bygger på tal fra Danmarks Statistik og de viser en befolkningsfremgang på 28 personer frem til 2028. Byrådet arbejder hen imod, at der er 77.000 indbyggere i Sønderborg Kommune i 2030. ”Årets befolkningsprognose understreger med al tydelighed, at vi ikke […]

Læs mere...