Konservativt trekløver ved Borgen

4. november 2013 Uncategorized

Mandag middag stod hele tre mand fra Det Konservative Folkeparti klar med brochurer ved Borgen i Sønderborg. Ole Stenshøj, John Lohff og Mike Legarth.

Tæt samarbejde mellem byrådskandidat, Regionsrådsmedlem og folketingspolitiker.

– Der er nu ikke meget kendis over, jeg er med. Det er bare sådan, at i vores parti, der hjælper vi hinanden, siger folketingspolitiker Mike Legarth. Måske skulle han have hvisket John Lohff lidt i øret, for John Lohff fik ikke afleveret en folder til den allerførste, der kom forbi.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Nej tak, jeg stemmer på Alssundlisten, siger Marion Lippert til John Lohff, der lige havde glemt, at Marion Lippert selv er kandidat.

– Jamen, så kan du jo bruge én til Regionsrådsvalget, siger John Lohff hurtigt.

– Nej, for der skal Karen Damm have mit kryds, siger Marion Lippert.

Godt opdateret om den politiske scene gik John Lohff videre med at dele foldere ud – og han havde langt større held med sig resten af vejen.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. september 2021 Politik, Sønderborg

Venstre: Ærgerligt Sønderborg ikke er solidarisk med andre sydjyske kommuner

23. september 2021 Politik

Ti sydjyske borgmestre har skrevet i en fælles henvendelse til Beskæftigelsesministeren og til Folketingets Beskæftigelsesudvalg, at det vil få alvorlige konsekvenser, hvis regeringens nye delaftale på beskæftigelsesområdet ‘En styrket og forenklet ungeindsats’ bliver gennemført. Den aftale skal, ifølge de ti borgmestre, være med til at finansiere Arne-pensionen og den risikerer at sende udsatte og sårbare […]

Læs mere...