Konservativt trekløver ved Borgen

4. november 2013 Uncategorized

Mandag middag stod hele tre mand fra Det Konservative Folkeparti klar med brochurer ved Borgen i Sønderborg. Ole Stenshøj, John Lohff og Mike Legarth.

Tæt samarbejde mellem byrådskandidat, Regionsrådsmedlem og folketingspolitiker.

– Der er nu ikke meget kendis over, jeg er med. Det er bare sådan, at i vores parti, der hjælper vi hinanden, siger folketingspolitiker Mike Legarth. Måske skulle han have hvisket John Lohff lidt i øret, for John Lohff fik ikke afleveret en folder til den allerførste, der kom forbi.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Nej tak, jeg stemmer på Alssundlisten, siger Marion Lippert til John Lohff, der lige havde glemt, at Marion Lippert selv er kandidat.

– Jamen, så kan du jo bruge én til Regionsrådsvalget, siger John Lohff hurtigt.

– Nej, for der skal Karen Damm have mit kryds, siger Marion Lippert.

Godt opdateret om den politiske scene gik John Lohff videre med at dele foldere ud – og han havde langt større held med sig resten af vejen.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. september 2022 Broager, Erhverv

Broager-borger vil ha’ Sønderborg Fjernvarme til at varme Broager op

26. september 2022 Broager

Svend Brolund, som er flyttet til Broager for omkring et år siden, vil meget gerne have, at det er fra Sønderborg, der bliver sendt varme til boligerne i Broager, fordi fjernvarmepriserne i Sønderborg er lavere end de er i Broager. “Jeg har oprettet Facebooksiden ‘Fjernvarme til Broager fra Sønderborg‘ og målet med den er at […]

Læs mere...