Konsulentfirmaet A/S Lunn er 25 år

31. oktober 2019 Erhverv

Det er 25 år siden Torben Lunn åbnede konsulentfirmaet A/S Lunn med speciale outplacement og det at få mennesker til at virke både i erhvervsmæssig og privat sammenhæng.

Torben Lunn er oprindeligt uddannet lærer, men har dog aldrig undervist i Folkeskolen. Efter en periode som leder i en ungdomspension, blev han ansat som ungdomsskoleinspektør på Møn. Herfra gik turen nordpå til Haslev, hvor han i ni år var forstander på Haslev Efterskole.

Efterfølgende var han i en årrække personalechef i Rockwool koncernen, inden han fik en ledende rolle i Institut for Karriereudvikling. Drømmen om at få foden under eget bord realiserede han i november 1994 og var dermed blandt pionererne indenfor outplacement.

Artiklen fortsætter under annoncen

For et år siden flyttede A/S Lunn sit hovedkontor fra Aarhus til Alsion i Sønderborg. Virksomheden, der også har kontor i Københavns centrum, har tilknyttet en række specialister med en baggrund som psykologer og psykoterapeuter.

Outplacement er stadig en stor del af virksomhedens arbejdsområde, men opgaven med at få lederne i mindre og mellemstore virksomheder til at udvikle sig som ledere fylder stadig mere og mere.

”For når noget går galt, er det som regel på grund af dårlig ledelse. Netop derfor er det vigtigt at sætte fokus på lederrollen. Det er den, der kan drive virksomheden vidt. Vi må aldrig læne os tilfredse tilbage. Tilfredshed er udviklingens fjende, og det ligger ikke i erhvervslivets DNA”, siger Torben Lunn i en pressemeddelelse.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Gråsten, Samfund

Klimadebat med klimaekspert Jesper Theilgaard i Ahlmannsparken

28. november 2021 Gråsten

Hvad er der sket, siden den sidste klimadebat i Sønderborg for to år siden? Hvor meget er klima-situationen forværret? Hvilke tiltag er der taget i henholdsvis Danmark og EU og hvilke tiltag er planlagt for de kommende år? Gør vi nok for at bekæmpe den globale temperaturstigning? Disse spørgsmål kommer igen til debat, når klimaekspert […]

Læs mere...