Kontor Syd er bedst til at returnere tomme tonere til genbrug

15. april 2021 Erhverv
Foto: Lars Holm og Peter Grønborg, Kontor Syd
Foto: Lars Holm og Peter Grønborg, Kontor Syd

Titlen ’Årets Miljøpartner’ 2020 går til Kontor Syd. Prisen gives til den af Brothers Miljøpartnere, der har været bedst til at indsende brugte tonere til genbrug i 2020.

”Vi er meget glade for samarbejdet med Brother, både i egenskab af forhandler og som Miljøpartner. Hos Kontor Syd mener vi, at det er vigtigt at agere bæredygtigt og tage ansvar, og da Brothers genanvendelsesprogram er helt i tråd med vores værdier som virksomhed, er vi er glade for at vi kan arbejde sammen om at gøre en forskel,” fortæller Lars Holm, butikschef hos Kontor Syd i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kontor Syd arbejder målrettet sammen med kunder og leverandører på at reducere ressource- og energiforbrug og på at fremme sundhed, trivsel og bæredygtighed med afsæt i FN’s 17 Verdensmål og Kontor Syd genanvender desuden emballage og arbejder med bæredygtig bortskaffelse af pap, papir og elektronik.

Brothers Miljøpartnere er forhandlere, som gør en ekstra indsats for at opmuntre deres kunder til at tænke miljørigtigt, når de køber ny printer eller alt-i-én printer. Så de sørger for at returnere deres tonere til genbrug, når de er tømt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Idéen med at sætte fokus på genbrug af tonere og en mere systematisk indsamling fra forhandlerne opstod i 2009 med etablering af Brother Miljøpartnere. Det betyder, at mange danske forhandlere gør en ekstra indsats for at sikre, at kundernes brugte tonere kommer retur til genbrug.

Brother uddeler prisen ’Årets Miljøpartner’ til den forhandler, som har gjort det bedst i det forgangne år. Det er en ærefuld titel, som Kontor Syd modtager for første gang.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk