Kontor Syd leverer et overskud på 7 millioner kroner – det bedste resultat nogensinde

6. september 2022 Erhverv
Jan Sørensen, Kontor Syd. Foto: Ole Kæhler
Jan Sørensen, Kontor Syd. Foto: Ole Kæhler

Kontor Syd A/S leverede i det senest afsluttede regnskabsår et overskud på godt 7 millioner kroner – hvilket adm. direktør og hovedejer Jan Sørensen betegner som meget tilfredsstillende. Resultatet er det bedste i selskabets 45-årige historie.

”Vi ser tilbage på et år med fremgang indenfor alle vores produktområder. På bagkanten af corona krisen har vi oplevet en øget optimisme og investeringslyst, som er kommet os til gavn”, siger Jan Sørensen i en pressemeddelelse.

Samtidig har Kontor Syd været dygtige til at omstille og digitaliser forretningen på mange områder, hvilket også har haft en gavnlig effekt på bundlinjen.

Den proces er på ingen måde afsluttet og direktøren forventer også fremadrettet at kunne opnå effektiviseringer på den front. Men det er ikke alene digitalisering og effektivisering direktøren har fokus på:

”Vi har gennem de seneste år arbejdet intensivt med udvikling og uddannelse af alle vores dygtige medarbejdere. I den proces har vi også arbejdet målrettet med virksomheden på det strategiske plan med fastlæggelse af vision, mission og kerneværdier. Og i den proces har medarbejderne været dybt involverede så vi i dag står på en stærk fælles platform – og det kan mærkes i hverdagen, hvor vi holder hinanden op på vores værdier og adfærd”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Engagerede medarbejdere

Netop denne proces og medarbejdernes store engagement giver direktøren en stor del af æren for det gode resultat.

”Medarbejderne har virkelig taget ejerskab omkring vores mission om at skabe optimale arbejdspladser – både for vores kunder, men så sandelig også hos os selv. Den optimale arbejdsplads er ikke kun et spørgsmål om at have de rigtige arbejdsredskaber til rådighed, men handler i mindst lige så høj grad også om, at medarbejderne trives i det daglige på arbejdspladsen. Vi tror meget på, at glade og tilfredse medarbejdere, der går på arbejde hver dag med et smil på læben, er helt afgørende for virksomhedens succes”, siger den adm. direktør.

Artiklen fortsætter under annoncen

”I branchen sker der i disse år en klar konsolidering – særligt på kontorartikel området. Den proces er vi også selv en del af. I starten af 2022 overtog vi Engsig A/S i Frederikshavn og senest har vi overtaget Papirgården i Grenå. Begge er gode lokalt forankrede virksomheder, som vi – qua vores størrelse – kan bidrage til at udvikle og samtidig kan vi opnå mange fordele gennem synergier”.

Og netop opkøb er en helt klar del af virksomhedens vækststrategi:

”Vi er optimistiske omkring fremtiden og fortsat på jagt efter nye opkøb hvis den rette mulighed byder sig og det giver mening i forhold til størrelse og geografi”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og optimismen kommer også til udtryk når der kigges ind i det nye regnskabsår:

”Vi går da helt klart efter at overgå dette års resultat og sætte en ny rekord, slutter direktøren med et smil på læberne”, siger Jan Sørensen.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
1. december 2022 Kultur, Augustenborg

Børn og barnlige sjæle er velkomne til julefest i Kultursalen

1. december 2022 Kultur

Augustenborghallerne inviterer børn og barnlige sjæle til juletræsfest nu på lørdag fra kl. 14.00 til 16.00 i Kultursalen i Augustenborghallerne. Sidste weekend var der juletræstænding i Slotsparken, men på lørdag er det Augustenborghallernes tur til at fejre julens komme. Det skriver halbestyrelsen i en pressemeddelelse. Juletræsfesten vil vanen tro være med masser af musik, sanglege […]

Læs mere...