Kontor Syd oplever Corona-situationen lidt som gyngerne og karrusellerne

27. april 2021 Erhverv

Dengang landet blev lukket for første gang og rigtigt mange mennesker skulle arbejde hjemmefra, så kunne man sagtens forestille sig, at der blev bestilt masser af hæve-sænke-borde, computere og kontorstole, så de hjemsendte kunne indrette deres eget hjemmekontor.

“Fra Kontor Syd blev der solgt nogle computere og webcams – også Teams-løsninger samt få skriveborde og kontorstole”, siger direktør Jan Sørensen til SønderborgNYT. Ligesom alle andre, så skulle han også låse døren til Kontor Syd, så der ikke kunne komme kunder indenfor.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg bad alligevel hele personalet om at møde, fordi nedlukningen gjorde, at vi kunne rykke rundt på varerne i butikken og få ryddet op på vores lager”, siger direktøren og han fortæller videre, at efter der var rykket rundt på varerne, var der medarbejdere, som skulle skifte fra kontor- til hjemmearbejde.

“For nogle mennesker er det alletiders at arbejde hjemmefra og de fortæller, at de faktisk får lavet mere end når de er på arbejdspladsen. For andre hænger hjemmearbejdsdage slet ikke sammen, fordi de ikke trives uden det sociale”, siger Jan Sørensen, som tog hensyn til sine medarbejderes trivsel.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er det gode ved at være herre i eget firma. Jeg kan beslutte at gøre det, som jeg synes, er det rigtige”, siger han og tilføjer, at han arbejdet i 20 år for at nå frem til den posdition, som han har i dag.

Kontor Syd har mærket på omsætningen, at mange kontorer står tomme.

“Kontormøblerne bliver ikke slidt og af erfaring ved vi, at når der er krise, så er kontorinventar det allersidste, der bliver brugt penge på”, siger Jan Sørensen og tilføjer, at til gengæld er online-handlen vokset betydeligt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kontor Syd-direktøren mener, vi er på vej væk fra store nedlukninger og så skal erhvervslivet finde frem til, hvad det ‘nye normale’ bliver.

“Der er jo erfaringer fra nedlukningerne, som kan bruges fremadrettet og en af dem er, at danskerne har det glimrende med at handle online”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 COVID-19, Sønderborg

Antallet af Corona-smittede er stabilt – men højt

6. december 2021 COVID-19

Mandagens tal for antallet af personer i Sønderborg Kommune, som gennem den seneste uge er konstateret smittede med Corona er 294 – og det er ikke nævneværdigt flere eller færre end gennem de seneste dage. “Det ser ud til, at smitten har stabiliseret sig – men på et højt niveau. I lyset af den generelle […]

Læs mere...