Kontor Syd sætter fokus på bæredygtighed

7. maj 2019 Erhverv

Den 15. maj afholder Kontor Syd en bæredygtighedsdag hvor der kan opleves en verden af nye muligheder indenfor bæredygtighed.

Kontor Syd viser eksempler på, hvordan du kan investere i en grønnere fremtid for både miljøet og mennesker og samtidig give et positivt bidrag til virksomhedens drift og image. Det oplyser Kontor Syd på deres hjemmeside.

Bæredygtighedsdagen afholdes den 15. maj fra 10 til 15 og Kontor Syd har samlet et bredt udvalg af 40 leverandører indenfor bæredygtige løsninger og produkter til den moderne virksomhed. Udstillerlisten indeholder nogle af de største leverandører inden for kontorforsyning som vil vise de nyeste produkter indenfor bæredygtighed.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kontor Syd har også inviteret fremtidsforsker Jesper Bo Jensen, som holder et foredrag om fremtiden. Jesper Bo Jensen er Ph.d. og fremtidsforsker ved Center for Fremtidsforskning.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Gråsten, Samfund

Klimadebat med klimaekspert Jesper Theilgaard i Ahlmannsparken

28. november 2021 Gråsten

Hvad er der sket, siden den sidste klimadebat i Sønderborg for to år siden? Hvor meget er klima-situationen forværret? Hvilke tiltag er der taget i henholdsvis Danmark og EU og hvilke tiltag er planlagt for de kommende år? Gør vi nok for at bekæmpe den globale temperaturstigning? Disse spørgsmål kommer igen til debat, når klimaekspert […]

Læs mere...