Kontor Syd sætter fokus på bæredygtighed

7. maj 2019 Erhverv

Den 15. maj afholder Kontor Syd en bæredygtighedsdag hvor der kan opleves en verden af nye muligheder indenfor bæredygtighed.

Kontor Syd viser eksempler på, hvordan du kan investere i en grønnere fremtid for både miljøet og mennesker og samtidig give et positivt bidrag til virksomhedens drift og image. Det oplyser Kontor Syd på deres hjemmeside.

Bæredygtighedsdagen afholdes den 15. maj fra 10 til 15 og Kontor Syd har samlet et bredt udvalg af 40 leverandører indenfor bæredygtige løsninger og produkter til den moderne virksomhed. Udstillerlisten indeholder nogle af de største leverandører inden for kontorforsyning som vil vise de nyeste produkter indenfor bæredygtighed.

Kontor Syd har også inviteret fremtidsforsker Jesper Bo Jensen, som holder et foredrag om fremtiden. Jesper Bo Jensen er Ph.d. og fremtidsforsker ved Center for Fremtidsforskning.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
4. december 2022 Kultur, Sønderborg

Nu sidder Inge Adriansen på sin bænk

4. december 2022 Kultur

Søndag blev skulpturen ‘Forundringparat’, en bronzeskulptur af  tidligere museumsinspektør Inge Adriansen, afsløret på Strandpromenaden. Inge Adriansen, som døde i 2017, godkendte selv skulpturen, som blev forsinket på sin rejse fra lille model til færdig skulptur. “Det tog flere år at få finanseringen på plads og vi kan i dag takke ni sponsorer for, at vi […]

Læs mere...