Kor for drenge og for mænd

9. januar 2023 Kultur
Pressefoto
Pressefoto

Et nyt drenge/mandskorsprojekt starter den 17 januar kl. 16:30-18 for drenge og kl. 17:30-18:45 for mænd i Sønderborg Kaserne. Korene mødes én gang i måneden og synger sammen og slutter af med en fælles koncert i foråret, skriver Sangcentret.

Det er derfor et godt sted, at starte, hvis man som mand eller dreng gerne vil prøve kræfter med at synge i kor.

”Her har man mulighed for at komme en gang i måneden, hygge sig med de andre drenge og mænd i koret, lære noget nyt og synge en masse – og så er det gratis”, siger Ida Hymøller, sangpædagog i Det Sønderjyske Sangcenter.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Så er du en voksen mand, ung mand eller dreng? Har du lyst til at prøve at synge sammen med en masse andre mænd eller drenge på din egen alder? Så er det lige præcis dig vi søger i Det Sønderjyske Sangcenter”.

Hvis man nu har lyst til at synge endnu mere i kor, så findes der også et tilbud for både drenge og piger. ”Sangcentrets børnekor starter den 10. januar kl. 16:30-17:30 i Sønderborg Kaserne. Det er børn mellem 7-12 år, som kommer hver tirsdag og synger i kor. Koret er uden optagelsesprøve, og man dukker bare op”. siger Ida Hymøller.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. januar 2023 Kultur, Sønderborg

SMUK havde Dorthe Gerlach med til Nytårskoncerten

28. januar 2023 Kultur

Fredag aften spillede Slesvigsk Musikkorps Nytårskoncert i Alsion og inden musikken begyndte, så var J. P. Rasmussen fra Hjemmeværnet på scenen og byde velkommen. Det skyldes, at Hærhjemmeværnet og Lions Sønderborg og Alssund er sammen om at arrangere koncerten. “SMUKs Nytårskoncerter kom til Sønderborg i 2003 og det skyldes en meget fremsynet chef på Sønderborg […]

Læs mere...