KORA har evalueret regionens ambulanceudbud

31. marts 2017 Erhverv

KORA har nu afleveret sin evaluering af ambulanceudbuddet i Syddanmark. KORAs samlede vurdering er, at ”udbudsprocessen blev planlagt og gennemført på en måde, så den gav mulighed for at understøtte regionens overordnede målsætninger om økonomisk effektivitet/konkurrence, forsyningssikkerhed og kvalitet, og at regionen foretog relevante tiltag for at begrænse risici og håndtere de udfordringer, der opstod undervejs i processen”.

Udbudsmaterialet var hensigtsmæssigt udarbejdet, regionen foretog rimelige og relevante overvejelser, da BIOS og Responce blev valgt, og regionen tog højde for relevante forhold og gjorde en stor indsats for at følge op, da de to ambulanceleverandører skulle i gang med opgaven i 2015, skriver Region Syddanmark i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er hovedkonklusionerne i den evaluering af det syddanske ambulanceudbud, som Det Nationale Institut for Kommuners og Regioners Analyse og Forskning, KORA fredag har afleveret til Region Syddanmark.

Det er regionen, der har bestilt evalueringen.

Allerede i efteråret 2015 blev det besluttet, at der skulle gennemføres en ekstern evaluering, og regionen indgik aftalen om, at KORA skulle stå for evalueringen i efteråret 2016.

Skrevet af: Ole [email protected]
3. december 2023 Kultur, Sønderborg

Midt i januar kan du opleve den storslåede Symphonic Universe-koncert

3. december 2023 Kultur

Sønderjyllands Symfoniorkester går nye veje i deres bestræbelser på at bringe symfonisk musik ud til nye generationer. Den kendte spil-youtuber og streamer, Jørgen Bjørn, er blevet hyret som konferencier til deres storslåede Symphonic Universe-koncert, der kan opleves i Alsions koncertsal den 18. januar. Koncerten består af strålende livefortolkninger skabt af de største komponister af filmmusik, […]

Læs mere...