Køreplan for Kultursalen i Augustenborg

9. september 2013 Kultur

Der er både musik og  Stand- up på programmet i Kultursalen i efteråret – Christian Fuhlendorff kommer til Augustenborg.

Der er både lagt op til musikalsk underholdning men nu også Stand-up i  Kultursalen i Augustenborg. Sæsonen begynder med en rock og blues med de lokale grupper, Loud Lovers, Børges Blues Band og Ace Café den 27. september og der bliver genhør med den Irske folkemusikgruppe, Almost Irish 1. november og julekoncert med Mark og Christoffer, 20. december.

Men ud over den ”søde musik for øregangene” er der et helt nyt tiltag i dette efterår, nemlig et stort Stand-up show hvor man kan opleve de professionelle kunstnere, Christian Fuhlendorff, Jacob Wilson og Alex Thelander den 8. november. Det er en stor satsning, men vi er sikre på at det bliver ”årets oplevelse” og vi håber på en fyldt Kultursal, siger Debbie Skøtt Thomsen fra MIF Kulturafdeling.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Billetter til alle arrangementer kan købes på www.mif.dk/kultur her kan man også læse mere.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. oktober 2023 Kultur, Sønderborg

Oplev nattestemning som i 1864 på Dybbøl Banke

4. oktober 2023 Kultur

Natten sænker sig over slagmarken, og alt er tyst som i graven. I skanser og løbegrave kryber de trætte soldater sammen, men officererne sørger for, at vagten ikke sover. For i ly af mørket kan fjenden snige sig frem. Krig føres i alle 24 timer i døgnet, men nattens strabadser kan være svære at sætte […]

Læs mere...