Køreplan for Kultursalen i Augustenborg

9. september 2013 Kultur

Der er både musik og  Stand- up på programmet i Kultursalen i efteråret – Christian Fuhlendorff kommer til Augustenborg.

Der er både lagt op til musikalsk underholdning men nu også Stand-up i  Kultursalen i Augustenborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sæsonen begynder med en rock og blues med de lokale grupper, Loud Lovers, Børges Blues Band og Ace Café den 27. september og der bliver genhør med den Irske folkemusikgruppe, Almost Irish 1. november og julekoncert med Mark og Christoffer, 20.

Artiklen fortsætter under annoncen

december.

Men ud over den ”søde musik for øregangene” er der et helt nyt tiltag i dette efterår, nemlig et stort Stand-up show hvor man kan opleve de professionelle kunstnere, Christian Fuhlendorff, Jacob Wilson og Alex Thelander den 8.

Artiklen fortsætter under annoncen

november. Det er en stor satsning, men vi er sikre på at det bliver ”årets oplevelse” og vi håber på en fyldt Kultursal, siger Debbie Skøtt Thomsen fra MIF Kulturafdeling.

 

Billetter til alle arrangementer kan købes på www.mif.dk/kultur her kan man også læse mere.

 .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. april 2021 Nordborg, Samfund

Miljøministeren og SF-politikere besøgte Himmark Strand

20. april 2021 Nordborg

Miljøminister Lea Vermelin var sammen med SFerne, Signe Munk og Karina Lorentzen Dehnhardt, mandag på besøg på Himmark Strand for at blive orienteret om Region Syddanmarks indsats mod generationsforureninger, skriver regionsrådsmedlem Jørn Lehmann Petersen til SønderborgNYT. På Himmark Strand er vi klar til at gå i gang med oprydningen. Hvis alt går vel, kan vi […]

Læs mere...