Korkoncert der varmer sjælen og løfter ånden

Motetkoret. Pressefoto
Motetkoret. Pressefoto
17. maj 2024 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Når forårssolen kaster sine stråler ind gennem de farvede kirkevinduer, vil Sct. Marie Kirkes Motetkor sætte tonen til årstiden med en betagende forårskoncert. Repertoiret spænder fra Hasslers sirlige messekompositioner til Seibers eklektiske værker, som fletter klassisk harmoni sammen med modernistiske impulser og rytmiske folkeelementer.

Publikum vil kunne opleve den medrivende Missa super Dixit Maria samt en palette af nordiske toner fra blandt andre Carl Nielsen og Ola Gjeilo, der vil vise bredden og dybden i skandinavisk kormusik.

Artiklen fortsætter under annoncen

Under Julian Malleks passionerede ledelse vil de omkring 35 sangere, en blanding af entusiastiske amatører og rutinerede professionelle, give publikum en musikalsk oplevelse, der viser den fælles stræben mod korlig perfektion.

Fri entré giver alle mulighed for at lade sig opsluge af korets harmonier.

Tag forårets komme i møde med en koncert, den 26. maj klokken 16 – en koncert der garanteret vil varme sjælen og løfte ånden.

22. juni 2024 Kultur, Sønderborg

Her kan du se Skt. Hans-bål

22. juni 2024 Kultur

I morgen, søndag, er det Skt. Hans og det fejres en masse steder i kommunen – og her kan du se de steder, som har fortalt SønderborgNYT, at de vil tænde bål. Meteologerne har lovet tørvejr – og heldigvis er der ikke varslet forbud mod at tænde bål. Fluepapiret: Til Sankt Hans er der både […]

Læs mere...