Kræftens Bekæmpelse vil ha’ frivillige til at lave Stafet for Livet i Gråsten

21. august 2021 Gråsten

Kræftens Bekæmpelse arbejder på at starte Stafet For Livet op i Gråsten. Vi forsøgte sidste år, men Corona lavede så mange benspænd, at vi måtte udskyde opstarten. Så nu prøver vi igen og holder derfor et informationsmøde onsdag den 8. september klokken 19 i Kultursalen i Ahlmannsparken, skriver Kræftens Bekæmpelse i en pressemeddelelse.

Stafet For Livet er hyggeligt samvær med kræft i fokus – uden det er sygdom, kemo og dårligdom, der er det primære fokus. Og for at lave en god Stafet for Livet, så skal der bruges en stor gruppe frivillige.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Én ud af tre danskere får kræft. Hvis du ikke selv har haft kræft, så kender du sikkert en eller flere, der har. Derfor er det en fælles sag at støtte alle, der er berørt af sygdommen”, siger Orla Skovlund Hansen, som udover at være lokal initiativtager til opstarten, også er formand for Kræftens Bekæmpelses lokaludvalg i Gråsten.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. maj 2023 Kultur, Sønderborg

Gratis adgang til jubilæumskoncerten Nordic Masterclass for Conductors

30. maj 2023 Kultur

Torsdag den 15. juni kl. 19.30 er der fri entré til 10-års jubilæumskoncert i Alsion med Sønderjyllands Symfoniorkester i forbindelse med afslutningen af dette års Nordic Masterclass for Conductors, som finder sted fra den 10. – 15. juni. Det er i år 10. gang, at Nordic Masterclass for Conductors holdes i Sønderborg, siden den danske […]

Læs mere...