Kreative tanker bag momsfri busruter

7. november 2013 Erhverv

En ny billig busrute starter i morgen. Den vil køre fra Sønderborg, Aabenraa og Haderslev til Esbjerg, Odense og Aarhus og retur.

Sønderjyderne får allerede fra fredag en ny og billigere busrute, skriver DR Syd.

Steen Petersen, direktør for Lavprisbusserne.

Steen Petersen, direktør for Lavprisbusserne.arhus

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er Lavprisbusserne, der står bag den nye rute, der kører fra Sønderborg, Aabenraa og Haderslev til Esbjerg, Odense og Aarhus og den anden vej. Lavprisbusserne har hyret en lokal vognmand i Sønderjylland, der vil køre i weekenderne.

Kreativt setup

Lavprisbusserne slipper for at betale moms, da der er tale om forening. Her betaler medlemmerne 100 kroner for et medlemsskab, der varer resten af livet. Når der er 500 medlemmer, sættes der en ny bus på vejen.

Lavprisbussen har også sluppet for at søge om rutekørselstilladelse, fordi der er oprettet to forskellige selskaber til at stå bag busserne. Det ene kører i ulige uger, det andet i lige. Og fordi ingen af selskaberne kører hver uge, er de ikke omfattet af loven om trafikselskaber.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 Erhverv, Sydals

Drømmer du om et stort plankebord på syv meter?

29. juli 2021 Erhverv

FAWL, From Als With Love, som laver unikke plankeborde og meget andet unikt håndværk i træ, har netop fået nogle lange egeplanker hjem fra Frankrig. Så drømmer du om et flot og unikt spisebord eller konferencebord, der er op til syv meter langt, så kan FAWL både lave det – helt efter dine ønsker – […]

Læs mere...