Krestian Muusmann og Karsten Hansen afleverede 25.000 kroner til Foreningen Cancerramte Børn

24. oktober 2020 Erhverv

Fredag aften var Krestian Muusmann fra Destilleriet Als og Karsten Hansen fra Brugsforeningen for Als og Sundeved på besøg i Marina Fiskenæs, hvor en stor gruppe unge mennesker fra Foreningen Kræftramte Børn netop var ankommet for at holde weekend sammen.

“Vi har lige sat en masse cola og chips og andet godt ned i en af Jeres hytter, så I har noget at hygge Jer med”, sagde Karsten Hansen til børnene.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og jeg kan fortælle, at jeg har et destilleri, hvor vi laver gin. Noget af vores gin bliver solgt i de butikker, som Karsten Hansen er salgschef for. Vi har bestemt, at vi vil give Jer 20 kroner for hver flaske gin, der er solgt i foreningens butikker”, sagde Krestian Muusmann.

“Det koster rigtigt mange penge at lave en weekend, som den I nu skal have. Og derfor giver vi 25.000 kroner til Foreningen Kræftramte Børn”, sagde Karsten Hansen.

Han fortæller, der stadig er mere gin i Brugforeningen for Als og Sundeveds butikker – og det er stadig sådan, at der gives 20 kroner til Cancerramte Børn for hver solgt flaske.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk