Krestian Muusmann og Karsten Hansen afleverede 25.000 kroner til Foreningen Cancerramte Børn

24. oktober 2020 Erhverv

Fredag aften var Krestian Muusmann fra Destilleriet Als og Karsten Hansen fra Brugsforeningen for Als og Sundeved på besøg i Marina Fiskenæs, hvor en stor gruppe unge mennesker fra Foreningen Kræftramte Børn netop var ankommet for at holde weekend sammen.

“Vi har lige sat en masse cola og chips og andet godt ned i en af Jeres hytter, så I har noget at hygge Jer med”, sagde Karsten Hansen til børnene.

“Og jeg kan fortælle, at jeg har et destilleri, hvor vi laver gin.

Artiklen fortsætter under annoncen

Noget af vores gin bliver solgt i de butikker, som Karsten Hansen er salgschef for. Vi har bestemt, at vi vil give Jer 20 kroner for hver flaske gin, der er solgt i foreningens butikker”, sagde Krestian Muusmann.

“Det koster rigtigt mange penge at lave en weekend, som den I nu skal have.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og derfor giver vi 25.000 kroner til Foreningen Kræftramte Børn”, sagde Karsten Hansen.

Han fortæller, der stadig er mere gin i Brugforeningen for Als og Sundeveds butikker – og det er stadig sådan, at der gives 20 kroner til Cancerramte Børn for hver solgt flaske..

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. april 2021 Nordborg, Samfund

Miljøministeren og SF-politikere besøgte Himmark Strand

20. april 2021 Nordborg

Miljøminister Lea Vermelin var sammen med SFerne, Signe Munk og Karina Lorentzen Dehnhardt, mandag på besøg på Himmark Strand for at blive orienteret om Region Syddanmarks indsats mod generationsforureninger, skriver regionsrådsmedlem Jørn Lehmann Petersen til SønderborgNYT. På Himmark Strand er vi klar til at gå i gang med oprydningen. Hvis alt går vel, kan vi […]

Læs mere...