Kris Sturm Thomsen rejste ud for at uddanne sig – og vendte hjem igen

8. december 2020 Broager
Kris Sturm Thomsen. Pressefoto
Kris Sturm Thomsen. Pressefoto

Kris Sturm Thomsen, 29 år, er ansat som revisor i Sønderjylland Revisions afdeling i Sønderborg.

Kris Sturm Thomsen er født og opvokset på Broagerland og efter studentereksamen fra Alssundgymnasiet i Sønderborg tog han til Aarhus for at gå i gang med en HA jur. uddannelse. Han fandt dog studiet for teoretisk og tog efter et halvt år til Kolding, hvor han på Erhvervsakademi Kolding blev uddannet finansøkonom.

Et job som revisionstrainee i et revisionsfirma i Vejle førte til en fastansættelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter fem år ville Kris Sturm Thomsen gerne have nye arbejdsopgaver og servicere lidt større virksomheder. Derfor søgte og fik han job som revisor i Sønderjylland Revisions Sønderborg-afdeling. Her får han nu opfyldt sine arbejdsmæssige ønsker.

“Det tæller også højt at være tættere på familien og så kender jeg jo mange andre her”, siger Kris Sturm Thomsen til SønderborgNYT.

Samtidig med det nye job er Kris Sturm Thomsen i sin fritid i gang med at færdiggøre et studie på Syddansk Universitet i Kolding, så han i efteråret 2021 kan sætte titlen cand.merc aud. på visitkortet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Næste mål er at læse videre til statsautoriseret revisor.

Privat bor Kris Sturm Thomsen lige nu hos familie på Broagerland, mens han er på udkig efter en lejlighed i Sønderborg.

I sin tid i Vejle var han aktiv i en politisk ungdomsorganisation.

Det gav ham et bredt kontaktnet.

Den interesse vil han genoptage i Sønderborg for at skabe nye relationer til jævnaldrende – desværre er mange af de gamle klassekammerater flyttet til andre egne af landet.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. juni 2021 Sport, Sønderborg

Hans Natorp fra Sønderborg i spidsen for Danmarks Idrætsforbund

19. juni 2021 Sport

Ved Danmarks Idrætsforbunds årsmøde blev Hans Natorp valgt til ny formand ved et kampvalg, hvor han fik 76 stemmer, mens 71 stemte på modstanderen, Thomas Bach. ”Jeg glæder mig til at tage DIF ud på en modig og visionær rejse, hvor vi hele tiden udfordrer og udvikler vores organisation med en ambition om fremskridt, mangfoldighed, […]

Læs mere...